Topul celor mai scumpe case si terenuri scoase la licitatie de catre banci

Joi, 25 Februarie 2010, ora 12:32
1720 citiri
Topul celor mai scumpe case si terenuri scoase la licitatie de catre banci

Bancile de pe piata locala au inceput sa execute din clientii care nu mai pot rambursa imprumuturile in fiecare zi, astfel ca oferta de terenuri si apartamente de pe piata creste si pe filiera licitatiilor organizate pentru recuperarea creantelor.

O analiza a ZF arata ca doar sapte dintre bancile de pe piata au spre vanzare aproximativ 500 de proprietati in urmatoarea luna.

Terenurile si casele sunt cel mai des intalnite active din portofoliul bancilor
, dar nu lipsesc si oferte pentru vanzarea de masini de spalat vase, televizoare, filtre de cafea sau autoturisme.

Una dintre cele mai scumpe proprietati va fi scoasa la licitatie chiar maine de catre banca israeliana Leumi, care va incerca sa vanda pentru un pret de pornire de 650.000 de euro un hotel de doua etaje plus mansarda situat pe un teren de 960 mp.

O a doua proprietate scumpa scoasa la vanzare de catre banci se afla in portofoliul BCR si este reprezentata de o cabana cu doua etaje situata pe un teren de 2.600 de metri patrati luat in concesiune de la Primaria comunei Sant din judetul Bistrita Nasaud, proprietate al carei pret de strigare este de 585.000 de euro.

Tot in portofoliul BCR se afla si locul trei in topul celor mai scumpe proprietati executate, respectiv un spatiu comercial in localitatea Medias din judetul Sibiu, pe care cea mai mare banca din sistem incearca sa obtina cel putin 425.000 de euro.

Pe a patra pozitie apare un teren din Bucuresti, de pe strada Humulesti din sectorul cinci al Capitalei, scos la vanzare pe site-ul austriecilor de la Volksbank pentru un pret de pornire de 415.000 de euro.

#top, #scumpe, #case, #terenuri, #licitatie, #banci , #stiri Volksbank