Clientii Volksbank pot plati facturile Romtelecom si prin serviciul de debit direct

Luni, 25 Mai 2009, ora 15:07
1304 citiri
Clientii Volksbank pot plati facturile Romtelecom si prin serviciul de debit direct

Clientii Volksbank pot plati facturile Romtelecom si prin serviciul de debit direct cu comision 0 al bancii, care necesita deschiderea unui cont bancar, in urma unui parteneriat dintre Volksbank si compania de telecomunicatii, a anuntat banca luni intr-un comunicat.

Astfel, plata facturilor Romtelecom se va face automat, la data scadentei, din contul curent, fara sa mai fie necesara deplasarea la casieriile bancii sau ale furnizorului.

Pentru a beneficia de serviciul Debit Direct este nevoie de incheierea unei conventii de plata, la contractarea serviciului, care se poate realiza la oricare unitate a Volksbank Romania, se mai arata in comunicat.

Romtelecom a incheiat parteneriate cu mai multe banci, Posta Romana, Paypoint, Germanos, Unikasa si Simplis Facturi ca sa extinda modalitatile de plata a facturilor, in conditiile in care in prezent exista peste 20.000 de puncte de incasare.

Volskbank ocupa in prezent locul trei in sistemul bancar romanesc in functie de active, care au ajuns la 5,4 miliarde euro, banca avand o cota de piata de 6,7%. 

#facturi, # debit, # banca, # clienti, # companie, # telecomunicatii , #stiri Volksbank