Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone va lansa in Romania Blackberry Storm si un laptop sub brand propriu

Vodafone va lansa in Romania Blackberry Storm si un laptop sub brand propriu

Operatorul de telefonie mobila Vodafone pregateste lansarea in Romania a mai multor terminale precum Blackberry Storm sau primul laptop sub brandul propriu, a declarat astazi Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer in cadrul Vodafone Romania Potrivit reprezentantului Vodafone,Blackberry Stormeste primul smartphone cu ecran tactil special creat pentru Vodafone si este adresat in principal segmentului de business. In afara acestui terminal, compania va oferi pentru inceput in magazinele din reteaua proprie laptop-ul Vodafone.


Wildberger a mai precizat ca pe langa cele doua terminale sub brand propriu, Vodofone va mai lansa inca un smartphone multimedia, numit HTC Touch HD, care datorita marimii ecranului permite afisarea unei pagini de internet in intregime.


De asemenea, Vodafone Romania a lansat astazi noi abonamente care vor permite potentialilor clienti accesarea pe telefonul mobil a contului personal de email si a site-urilor preferate.


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti, la 30 iunie 2008. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari.


La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 20746 ori