Vodafone va ieftini telefoanele in 2012

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 18:10
1407 citiri
Vodafone va ieftini telefoanele in 2012

Vittorio Colao, directorul executiv al Vodafone Group, va elabora o strategie de reducere a costurilor, deoarece cel mai mare operator de telefonie mobila din lume isi doreste sa amortizeze impactul incetinirii cresterii economice din Europa.

Cum programul Vodafone de economii de 2 miliarde de lire sterline se apropie de sfarsit, compania are deja in vedere alte economii pentru 2012, scrie Bloomberg.

Cresterea veniturilor operatorului de servicii, cu exceptia fluctuatiei valutei si a achizitiilor, a scazut cu 1,3% in cel de-al doilea trimestru, iar trendul de scadere a continuat sub influenta crizei datoriilor suverane din Europa.

In cadrul unei conferinte de la Barcelona, directorul executiv al Vodafone a declarat ca va reduce cheltuielile pe 2012, deoarece nu se stie cum va arata economia.

Declaratia acestuia vine pe fondul altor declaratii facute investitorilor, carora li s-a spus ca Vodafone va reduce costurile la telefoane si va demara programe de partajare de retele de site-uri pe pietele sale.

De asemenea, Vittorio Colao a mentionat ca parteneriatul Vodafone cu Verizon Communications incepe sa dea roade pe linia de jos si ca impreuna vor dezvolta o strategie financiara in concordanta cu situatia pietelor.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Vodafone pret telefoane, #Vodafone mobile, #strategie vodafone, #telefoane vodafone , #stiri Vodafone