Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone Passport, valabil in toate cele 25 de state ale UE

Vodafone Passport, valabil in toate cele 25 de state ale UE

Vodafone Romania anunta ca, incepand de astazi, clientii sai pot beneficia de optiunea Vodafone Passport in toate cele 25 de tari membre ale Uniunii Europene.Vodafone Passport este o oferta inovativa de roaming care aduce clientilor Vodafone transparenta si costuri mai avantajoase pentru apelurile in roaming. Cu Vodafone Passport, atat abonatii Vodafone, cat si clientii Cartelei Vodafone, pot efectua apeluri in roaming la tarifele lor nationale, in schimbul unei taxe de conectare per apel, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila.

"Ne bucuram sa punem la dispozitia clientilor serviciilor de roaming oferta Vodafone Passport, in toate cele 25 de state din UE. Anticipand apropiata integrare a Romaniei in Uniunea Europeana, dorim sa facem comunicarea cat mai usoara si mai avantajoasa pentru romanii care se deplaseaza in tarile UE. Peste 215.000 de clienti utilizeaza optiunea Vodafone Passport, de la lansarea acesteia, in iunie 2006, ceea ce demonstreaza succesul acestei oferte pe piata romaneasca", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Optiunea Vodafone Passport poate fi activata gratuit de catre toti clientii Vodafone Romania. Taxa de conectare/apel este 1.20 USD (fara TVA) pentru clientii Vodafone Romania care folosesc una dintre cele 27 de retele Vodafone si Retele Preferate din Europa: cele 25 de retele din tarile Uniunii Europene, la care se adauga Elvetia si Albania.

Vodafone Passport a obtinut premiul pentru "Cel mai bun produs de roaming al anului 2006", oferit de GSM Association, la Barcelona, si are peste 10 milioane de utilizatori in intreaga lume.

Vodafone Passport este disponibil si in afara Europei, in tari precum Australia, Noua Zeelanda si Japonia. Pentru retelele Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia, taxa de conectare/apel este 2.40 USD (fara TVA).

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1079 ori