Vodafone Passport ofera beneficii fara egal romanilor

Miercuri, 07 Iunie 2006, ora 15:39
1125 citiri

Vodafone Romania lanseaza Vodafone Passport, o oferta de roaming unica pe piata comunicatiilor mobile care le permite clientilor nostri aflati in strainatate sa vorbeasca la tarifele lor nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel.A"Cu Vodafone Passport, le oferim romanilor unul din cele mai valoroase produse din portofoliul global al liderului mondial in comunicatii mobile. Vodafone Passport este cea mai competitiva oferta de roaming de pe piata si aduce clientilor nostri care calatoresc in strainatate o valoare mai mare de utilizare si un control mai bun al costurilor, Ne bucuram sa ne sustinem angajamentul de a pune si la dispozitia utilizatorilor de telefonie mobila din Romania beneficiile unice oferite de grupul Vodafone A", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Vodafone Passport este o optiune internationala de roaming care poate fi activata gratuit de catre clientii serviciului standard de roaming, Vodafone World. Vodafone Passport le permite clientilor aflati in roaming sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale, in schimbul unei taxe de conectare per apel, intr-un numar de 19 retele Vodafone si retele preferate Vodafone.

Taxa de conectare/apel este 1.20 USD (fara TVA) pentru clientii Vodafone Romania care calatoresc in Europa si folosesc una dintre cele 16 retele Vodafone cuprinse in programul Passport*.

Pentru apelurile de roaming efectuate din retelele Vodafone Australia, Vodafone Japonia si Vodafone Noua Zeelanda, taxa de conectare/apel este 2.40 USD (fara TVA).

Vodafone Passport ofera romanilor care calatoresc in strainatate o valoare de utilizare fara egal si economii substantiale. Spre exemplu, un abonat Vodafone Romania care calatoreste in Spania si foloseste reteaua Vodafone Spania va plati numai 1.76 USD pentru un apel de 4 minute, in comparatie cu un cost anterior de 4.36 USD, ceea ce reprezinta o economie de 2.6 USD la acest apel.

In plus, pentru apelurile de voce primite, clientul aflat in roaming plateste numai taxa de conectare/apel. Taxa de conectare este perceputa la fiecare 10 minute ale unei convorbiri.

Incepand de astazi, abonatii pot cere activarea optiunii Vodafone Passport, sunand la *222. Vodafone Passport va fi disponibil efectiv pentru abonati incepand cu seria de facturare din data de 22 iunie 2006.

Clientii serviciilor pre-platite A- Cartela Vodafone si Vodafone 2in1 A- pot beneficia de serviciile Vodafone World si Vodafone Passport incepand cu 12 iulie 2006.

Totodata, si clientii serviciilor 3G au la dispozitie optiunea Vodafone Passport pentru serviciile de voce, atunci cand se afla in strainatate.

Vodafone Passport a obtinut premiul pentru A"Cel mai bun produs de roaming al anului 2006A", oferit de GSM Association la Barcelona.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei