Vodafone lanseaza oferte si magazine noi

Marti, 10 Octombrie 2006, ora 11:56
1249 citiri

Vodafone Romania anunta deschiderea unor noi magazine, ajungand astfel sa aiba o retea proprie de 51 de puncte comerciale. In plus, noii abonati ai Vodafone beneficiaza de oferte atractive si posibilitatea de a face parte din echipa condusa de Gheorghe Hagi.Vodafone Romania anunta cresterea retelei sale de distributie la 51 de magazine proprii, in toata tara. Cele mai recente deschideri de magazine Vodafone au fost la Ploiesti, Campina, Alexandria, Oradea, Targu Jiu si Slobozia.

"Dorim ca produsele si serviciile Vodafone, precum si experienta unica a unei vizite intr-un magazin Vodafone, sa fie accesibile pentru cat mai multi clienti, din toate orasele tarii. De aceea, vom continua sa extindem reteaua de magazine proprii intr-un ritm intens, in urmatoarele luni. Magazinele Vodafone aduc un nou concept de interactiune cu clientul, permitandu-i acestuia sa intre in contact direct cu telefoanele mobile si cu accesoriile, sa testeze serviciile Vodafone, sau sa aiba acces gratuit la serviciile de auto-asistenta. Pentru clientii business, exista spatii special create, unde specialistii nostri ofera consultanta si suport pentru alegerea celor mai bune solutii de comunicatii ce pot eficientiza o afacere. Obiectivul nostru este sa oferim servicii peste asteptarile clientilor, atat in magazinele proprii, cat si in cele ale partenerilor nostri", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Magazinele Vodafone Romania din toata tara ofera o gama completa de servicii Vodafone, atat pentru clientii individuali, cat si pentru cei din segmentul de afaceri. Clientii au la dispozitie toate serviciile Vodafone, cum sunt Vodafone live!, Vodafone Mobile Connect, Vodafone Blackberry, precum si ofertele promotionale Vodafone, insotite de o gama extinsa de telefoane, la preturi speciale.

Clientii care se aboneaza la serviciile Vodafone pana la 15 noiembrie pot beneficia, in fiecare an, pe viata, de 200 de minute nationale gratuite, 3 luni de abonament gratuit si 3 luni de navigare gratuita in Vodafone live! Atat noii abonati, cat si cei existenti, au sansa sa faca parte din "echipa" de fotbal a lui Gheorghe Hagi si sa mearga la un meci din UEFA Champions League, prin simpla trimitere a unui SMS gratuit la numarul 4244 (HAGI).

Intre 2 octombrie - 15 noiembrie 2006, clientii serviciilor de afaceri care se aboneaza pentru doi ani la pachetele One4All sau One4All+Group primesc 1.000 minute nationale gratuite la nivel de companie in fiecare an, pe viata, si 50% reducere la abonamentul fiecarui nou numar activat, in primele 6 luni ale fiecarui an contractual, pe viata. Aceasta oferta este valabila pentru abonamentele One4All si One 4All+Group 250, 500, 1000, 1500, 2000 si 3000.

Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.