Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone ieftineste de trei ori convorbirile internationale pe cartela

Vodafone ieftineste de trei ori convorbirile internationale pe cartela

Vodafone Romania a lansat marti o noua optiune prin intermediul careia utilizatorii de cartele preplatite pot efectua convorbiri internationale catre 27 de operatori si retele partenere Vodafone din Europa la tarife de trei ori mai mici decat pretul standard, a informat, marti, compania.

Utilizatorii cartelelor preplatite Vodafone beneficiaza de un tarif de 0,3 dolari pe minut fata de tariful standard de 0,8 dolari pe minut, iar utilizatorii serviciului Vodafone 2in 1 pot efectua apeluri catre operatorii si retelele partenere la tariful de 0,22 dolari pe minut, se arata in acelasi comunicat. Aceste tarife sunt valabile indiferent de ora la care sunt initiate apelurile sau de durata lor.

Optiunea Vodafone Europa pentru apeluri internationale este disponibila contra unei taxe de 2 dolari, pentru o perioada de 30 de zile.

Vodafone Romania ofera optiunea Vodafone Europa abonatilor sai inca din luna mai a acestui an. Cu aceasta optiune, disponibila pentru 4 dolari pe luna, abonatii Vodafone Romania pot efectua apeluri la tariful de 0.22 dolari pe minut (fara TVA), catre 27 de divizii Vodafone si retele partenere din Europa, precum si catre retele de telefonie fixa din 44 de tari europene.

Vodafone Romania a raportat un numar total de circa 6,735 milioane de clienti la finele lunii iunie, al doilea trimestru al acestui an aducand 351.000 de clienti noi, precum si o crestere a venitului mediu lunar generat de fiecare utilizator de la 14,9 dolari la 15,2 dolari.

Numarul total al clientilor Vodafone la nivel global a ajuns la 186,8 milioane, adaugand in perioada aprilie-iunie 4,5 milioane de clienti noi si 11,7 milioane de clienti prin achizitia operatorului turc Telsim.

Vodafone Group Plc a achizitionat 80% din operatorul autohton Connex de la compania canadiana Telesystem International Wireless (TIW) in mai anul trecut, devenind actionar unic, si a schimbat numele companiei in aprilie 2006.

NewsIn

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 817 ori