Vodafone, furnizor al Autoritatii in Comunicatii pentru un milion de euro

Luni, 07 Ianuarie 2008, ora 13:57
1087 citiri
Vodafone, furnizor al Autoritatii in Comunicatii pentru un milion de euro

Vodafone va fi furnizor de servicii integrate de comunicatii pentru Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), valoarea maxima a contractului estimata pana la sfarsitul anului fiind de peste un milion de euro, au declarat luni oficialii ANRCTI.

"Vodafone s-a angajat sa fie unicul furnizor de servicii de telefonie, mobila, fixa si internet, urmand ca pana la sfarsitul lui februarie reteau sa fie functionala, iar valoarea contractului semnat cu ANRCTI se ridica la 3,29 milioane lei, adica peste un milion de euro, cu posibilitate de prelungire", au mai spus oficialii ANRCTI.

Vodafone Romania a fost desemnata castigatoarea licitatiei lansate de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), la care au mai participat si Romtelecom impreuna cu Cosmote pentru serviciile de telefonie mobila, la sfarsitul lunii septembrie.

Operatorul de telefonie a semnat contractul in ultima zi a anului trecut si se face responsabil de functionarea retelei prin care va furniza servicii de telefonie mobila, fixa dar si internet pana la sfarsitul lui februarie 2008.

Acest contract va insemna pentru ANRCTI reducerea costurilor in comunicatii, mai ales ca in prezent acestia foloseau servicii de telefonie fixa si mobila oferite de opt operatori diferiti.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.