Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

''Vodafone Europa'' e lansat in Romania

''Vodafone Europa'' e lansat in Romania

Din 10 mai 2006, Vodafone Romania ofera clientilor sai A"Vodafone EuropaA", noua optiune pentru apeluri internationale catre tarile europene.Pentru 4 USD/luna, A"Vodafone EuropaA" le ofera abonatilor posibilitatea de a efectua apeluri la tariful de 0.22 USD/minut (fara TVA), catre 27 de divizii Vodafone si retele partenere din Europa, precum si catre retele de telefonie fixa din 44 de tari europene.

A"Ne bucuram sa lansam pe piata romaneasca o oferta unica - Vodafone Europa - care aduce clientilor nostri beneficii concrete in ceea ce priveste costurile apelurilor internationale catre Europa. Anticipand aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, dorim sa facem comunicarea cat mai usoara si mai avantajoasa pentru clientii nostri. Acesta este inca un exemplu al beneficiilor reale pe care le putem oferi clientilor nostri, ca parte a grupului VodafoneA", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Clientii Vodafone Romania care aleg optiunea A"Vodafone EuropaA" pana la 20 iunie 2006 au abonament gratuit in prima luna.

Tariful de 0.22 USD/minut este valabil pentru abonatii Vodafone Romania indiferent de ora la care este efectuat apelul, de durata sau frecventa apelurilor. Tariful standard pentru apeluri internationale catre tari europene este 0.65 USD/minut. (fara TVA).

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 912 ori