Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone aduce Rolling Stones in Romania

Vodafone aduce Rolling Stones in Romania

Vodafone Romania sponsorizeaza concertul Rolling Stones in Bucuresti, din data de 17 iulie 2007, ce va avea loc pe stadionul Lia Manoliu. Concertul, care face parte din turneul mondial al trupei, "A Bigger Bang", continua seria de mari spectacole internationale in Romania, Vodafone Best Music, informeaza un comunicat din partea companiei.

"Suntem incantati sa fim sponsorul oficial al concertului Rolling Stones la Bucuresti, incluzand astfel Romania in cel mai mare turneu mondial al formatiei, din toate timpurile. Rolling Stones este o trupa legendara, indragita de multe generatii de romani, care vor avea in curand ocazia sa isi vada idolii in concert, chiar in tara noastra. In acelasi timp, ne bucuram sa oferim clientilor Vodafone mai multe avantaje, printre care posibilitatea de rezervare online in avans a biletelor si sansa de a castiga, incepand de astazi, 2000 de bilete gratuite oferite de Vodafone", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

"Prin sponsorizarea concertului Rolling Stones in Romania, continuam sa dezvoltam o platforma de comunicare a brandului, care deja s-a bucurat de un mare succes pe piata romaneasca, Vodafone Best Music. Clientii nostri vor beneficia de o mare varietate de continut Rolling Stones pe telefonul mobil, prin portalul Vodafone live!. De la tonuri de apel, descarcarea de melodii integrale si imagini, pana la continut exclusiv legat de concert, clientii Vodafone Romania vor putea avea acces la universul Rolling Stones si pe telefonul mobil", a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Vodafone Romania.

Pentru a face concertul accesibil unui numar cat mai mare de spectatori, biletele vor fi disponibile intr-o gama larga de categorii de preturi: 87 RON, 97 RON, 137 RON, 167 RON, 197 RON, la care se adauga bilete VIP, la 797 RON.

Prin contractul de sponsorizare, Vodafone Romania va asigura acces la bilete pentru clientii sai, inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg. Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona online bilete in avans, la adresa www.ticketpoint.ro, intre 28 martie si 1 aprilie 2007. Orice client activ in reteaua Vodafone Romania poate cumpara online cel mult 4 bilete, prin simpla trimitere a unui SMS gratuit la numarul 1855. Clientul va primi un cod unic care va fi folosit, impreuna cu numarul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site.

Biletele vor fi puse in vanzare pentru publicul larg incepand cu 2 aprilie 2007, atat online, cat si in magazinele Diverta.

Incepand de astazi, Vodafone Romania isi invita clientii sa participe la concursul prin care pot castiga un numar total de 2000 de bilete, cate doua pentru fiecare castigator, prin simpla trimitere a unui SMS cu tarif normal, la numarul 4545. Concursul se va desfasura intre 28 martie si 31 mai 2007.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1068 ori