Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone a lansat servicii de telefonie fixa pentru companii

Vodafone a lansat servicii de telefonie fixa pentru companii
Vodafone Romania a lansat servicii de telefonie fixa pentru clientii de afaceri, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii. Noile numere fixe Vodafone vor fi utilizate de aproximativ sase mii de mari companii, se arata intr-un comunicat al Vodafone.

Numerele fixe Vodafone vor avea prefixul "0372", urmat de alte 6 cifre, si vor fi accesibile din principalele retele nationale, fixe si mobile: Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS & RDS si UPC Romania.

Alocarea de numere fixe in reteaua Vodafone va reduce costurile totale de comunicatii pentru clientii din mediul de afaceri, sustine compania. Clientii de solutii integrate de comunicatii au astfel posibilitatea alegerii unui plan tarifar potrivit necesitatilor de comunicatii, specifice fiecarei companii.

Tariful pentru serviciile fixe ale Vodafone au un tarif unic, de 0,03 USD / minut (tarif fara TVA), pentru apelurile de voce fixe efectuate in reteaua Vodafone si catre celelalte retele nationale fixe, incluzand Romtelecom, RCS & RDS, UPC Romania, indiferent de ora si de localitate. Apelurile efectuate din reteaua fixa Vodafone catre retelele mobile vor fi taxate in functie de planul tarifar al fiecarui client.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 694 ori