Vodafone a finalizat achizitia UPC

Joi, 01 August 2019, ora 11:15
3801 citiri
Vodafone a finalizat achizitia UPC
Foto: Vodafone & UPC

Vodafone Romania si UPC Romania au finalizat procesul de achizitie, dupa aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de catre Vodafone Grup a operatiunilor Liberty Global in Romania, Germania, Cehia si Ungaria, intr-o tranzactie de 18,4 miliarde de euro.

Finalizarea tranzactiei reprezinta o noua calatorie atat pentru Vodafone Romania, cat si pentru UPC, deoarece de acum inainte cele doua companii nu mai sunt competitoare. Acum echipele reunite pot lucra impreuna pentru a dezvolta cele mai bune solutii si servicii pentru clientii din Romania.

Aceasta achizitie, una dintre cele mai importante din industria de telecomunicatii din Romania, va reuni cele doua echipe care vor lucra pentru a dezvolta produse de top pentru oameni, companii si alti actori sociali si economici.

Experienta angajatilor Vodafone Romania in ceea ce priveste produsele mobile si profesionalismul specialistilor UPC in ceea ce priveste serviciile TV si cele fixe vor transpune Vodafone intr-un furnizor de servicii de telecomunicatii de si mai buna calitate si intr-unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania.

Murielle Lorilloux, CEO UPC si Vodafone Romania: "Aceasta achizitie transformatoare creeaza un partener important pentru servicii de telecomunicatii convergente si aduce, totodata, mai multa valoare clientilor nostri, facilitand un parcurs ascendent pentru economia digitala a Romaniei. De asemenea, acest lucru genereaza o oportunitate de a deveni un competitor si mai puternic pe piata locala de telecomunicatii.

Angajatii UPC si Vodafone au o istorie de premiere de neegalat in tara noastra si chiar in Europa. Sunt increzatoare ca experienta si profesionalismul celor doua echipe vor conduce la noi premiere si inovatie in ceea ce priveste produsele de care vor beneficia utilizatorii romani".

Vodafone are o istorie de 22 de ani in Romania. De-a lungul prezentei sale, operatorul a investit in inovatie si este primul care a furnizat serviciile de GPRS (2001), 3G (2005) si 4G (2012) . Printre premierele Vodafone Romania pe piata locala se numara primul serviciu de call center (1997), prima fundatie corporativa (1998), lansarea serviciului de SMS, a celui de date si fax in 1998, primul sistem de recunoastere automata a discursului (2014), prima retea NB-IoT (2018) si prima retea 5G (2019).

UPC Romania are o istorie de peste 25 de ani pe piata locala. Compania a investit mereu in tehnologie si inovatie, oferind servicii de televiziune, internet in banda larga si telefonie prin intermediul unor retele superioare si prin platforme inovatoare de tehnologie. Premierele UPC in Romania includ lansarea televiziunii digitale, DVR (2008), HD (2009), 3D (2011) si a internetului de mare viteza (2013) . UPC Romania ofera viteze superioare de pana la 500 Mbps in toata aria de acoperire, cea mai buna experienta Wi-Fi cu modemul Connect Box (din 2015) si divertisment nelimitat prin platforma video de ultima generatie Horizon (2016).

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri.

OpenAI lansează un nou chatbot: Inteligență artificială compactă și accesibilă
OpenAI lansează un nou chatbot: Inteligență artificială compactă și accesibilă
OpenAI a anunțat recent lansarea GPT-4o mini, un nou model de inteligență artificială compact, dar foarte puternic. Scopul principal al acestui model este să facă motorul GPT-4 mai accesibil...
Netflix își extinde lista de jocuri: Squid Game Multiplayer, anunțat. Când se lansează
Netflix își extinde lista de jocuri: Squid Game Multiplayer, anunțat. Când se lansează
Netflix continuă să își extindă oferta de jocuri gratuite incluse în abonamentul său, adăugând un nou joc multiplayer inspirat de celebra serie sud-coreeană „Squid Game”. În...
#Vodafone achizitie UPC , #stiri Vodafone

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Covrigii, o afacere de miliarde. Cele patru rețele de magazine care își împart piața din România
  2. Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
  3. Fast-food, varianta nordică. Un mare lanț european de restaurante pregătește extinderea în România
  4. Drumul Daciei în Europa. Parcursul fulminant al mașinii românești în clasamentele vânzărilor. Cum stă în fața competitorilor
  5. Dacia vrea să se bată de la egal la egal cu marii producători pe un nou segment de piață. Ce preț ar putea avea „Baby Duster” FOTO
  6. Declinul mașinilor electrice, anunțat prea devreme. Ce se întâmplă pe piața auto
  7. Dacia Sandero a devenit cea mai vândută mașină din Europa. A lăsat în urmă Tesla Model Y VIDEO
  8. Încă un eșec major bifat de mașinile electrice. Bogații de la Porsche au confirmat: „Clienții au rămas reticenți"
  9. Începe Rabla Plus 2024. La ce sume se ridică voucherul pentru persoane juridice
  10. Cât costă să-ți faci propria piscină, în 2024. Companiile de profil sunt suprasolicitate