Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Utilizatorii Cartelei Connex beneficiaza de noi servicii inovative oferite de Connex Vodafone

Utilizatorii Cartelei Connex beneficiaza de noi servicii inovative oferite de Connex Vodafone
Peste 20.000 de utilizatori ai Cartelei Connex au ales optiunea A"Cumpara valabilitateA" in numai doua saptamani de cand este disponibila. Acest nou serviciu le permite clientilor serviciilor preplatite Connex Vodafone sa prelungeasca perioada de valabilitate a cartelei SIM intre doua reincarcari.
A"Ne bucura succesul deosebit de care se bucura serviciul A"Cumpara valabilitateA" in randul clientilor nostri, deoarece acesta raspunde unei nevoi stringente existente pe piata serviciilor preplatite. Acest serviciu inovativ este unic pe piata romaneasca si, impreuna cu optiunile A"Suna-maA" si A"Transfera creditA", ofera mai multa flexibilitate in comunicareA", a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex Vodafone.

A"Cumpara valabilitateA" vine in ajutorul clientilor serviciilor preplatite atunci cand acestia au nevoie sa comunice, dispun de credit dar cartela SIM se afla in perioada de gratie.
Serviciul propune doua optiuni tarifare A- 1 USD pentru o extindere a valabilitatii de 5 zile, sau 2 USD pentru o extindere a valabilitatii de 15 zile.

Orice utilizator al Cartelei Connex poate cumpara valabilitate, indiferent daca se afla in perioada de valabilitate sau in perioada de gratie.

Clientii pot utiliza serviciul A"Cumpara valabilitateA" apeland gratuit *120#. Pentru a folosi acest serviciu, clientii Cartelei Connex trebuie sa dispuna de un credit initial de cel putin 1.5 USD. Ei pot cumpara valabilitate de doua ori intre doua reincarcari.

Serviciul A"Cumpara valabilitateA" este disponibil si in roaming. Connex Vodafone are acorduri de roaming pentru servicii preplatite cu 55 de operatori din 33 de tari.

Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.

Ti-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 718 ori