Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prima oferta de la Vodafone

Prima oferta de la Vodafone
Connex-Vodafone este de ieri noul brand al companiei Mobifon, achizitionata recent de Vodafone. " Am ajuns la o intelegere amiabiala cu Telemobil. Aceasta intelegere cu Telemobil s-a finalizat foarte recent", a declarat, presedintele MobiFon, Ted Lattimore. El a refuzat sa ofere orice fel de informatii despre termenii financiari ai tranzactiei.Marca Vodafone a fost inregistrata in Romania in anul 1995 de catre compania Telemobil, care opereaza serviciul de telefonie mobila Zapp.
Cei de la Telemobil au afirmat ca marca reprezinta o prescurtare de la Voice&Data Phone si au scos cateva cartele cu acest nume. Compania britanica Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, s-a adresat justitiei pentru a obtine dreptul de utilizare a marcii in Romania.

Intr-un prim litigiu initiat de Vodafone in anul 2003, inainte ca acesta companie sa cumpere in intregime Connex, cererea a fost respinsa.

In toamna anului 2004, Vodafone a formulat o noua actiune, proces prin care solicita atat anularea marcii, cat si decaderea Telemobil din dreptul de a mai utiliza aceasta marca. Cererea de anulare a fost respinsa de catre prima instanta, in timp ce solicitarea privind decaderea din dreptul de utilizare a fost admisa, tribunalul considerand ca Telemobil nu a utilizat marca Vodafone pe o perioada de cinci ani consecutiv. Procesul s-a prelungit, iar Vodafone trebuia se redenumeasca marca recent achizitionata, Connex, dupa cumpararea din vara.

Pana la jumatatea anului 2006, activitatea MobiFon va fi integrata complet in grupul Vodafone.

O noua oferta

Noua companie Connex-Vodafone a lansat, prima oferta de servicii GSM. Denumita Vodafone Family, ea este destinata grupurilor familiale de doi pana la sase membri.

Pachetul de servicii este disponibil in doua variante de abonament. Prima, Vodafone Family 200, include 200 de minute nationale si costa 15 dolari/luna. Pentru 25 de dolari/luna, Vodafone Family 500 asigura clientilor MobiFon 500 de minute nationale lunar.

Ambele abonamente includ doua cartele SIM si administrarea facturii de catre unul dintre membrii familiei. Tariful de abonament al fiecarei cartele aditionale, pe langa cele doua, este de 3 dolari/luna. Oferta Vodafone Family este completata de noi terminale mobile.

Averea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 901 ori