Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 12 miliarde dolari pentru 2007, profitul Vodafone

Peste 12 miliarde dolari pentru 2007, profitul Vodafone
el mai mare operator de telefonie mobila, Vodafone Group Plc, ar putea raporta un profit net in valoare de 6,35 miliarde lire sterline (12,6 miliarde dolari), pentru anul fiscal 2007 incheiat in martie, comparativ cu o pierdere de 5,43 miliarde lire sterline consemnata in anul precedent, transmite Bloomberg.

Cifrele au fost estimate de un grup de 13 analisti intervievati de Bloomberg.Directorul executiv al companiei, Arun Sarin, a extins operatiunile operatorului pe pietele din India si Turcia in ultimii doi ani, piete care au inregistrat cele mai mari ritmuri de crestere.La Bursa de la Londra, actiunile Vodafone s-au apreciat joi cu 3,1 la suta, ajungand la 163,2 pence.

Operatorul britanic a achizitionat active pe pietele in dezvoltare pentru a contracara cresterea mai slaba din Europa. In aceasta luna, reprezentantii companiei au reiterat interesul pentru cresterea participatiei la Vodacom Group Ltd., cel mai mare operator de telefonie mobila din Africa de Sud. In prezent, Vodafone detine 50 la suta din operatorul sud-african.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1083 ori