Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Paul Donovan, cu un ochi pe Connex

Paul Donovan, cu un ochi pe Connex
Operatorul britanic de telefonie mobila Vodafone, cel mai mare din lume dupa incasari si prezent pe piata locala dupa achizitia Connex, a anuntat ca intentioneaza o restructurare a structurii organizatorice incepand de la 1 mai.In prezent, grupul Vodafone este organizat in sase divizii - pentru Germania, Italia, Marea Britanie, Japonia, presum si A"Alte SubsidiareA" - pentru statele in curs de dezvoltare - si A"Business DevelopmentA".
Noua structura va cuprinde trei divizii, una pentru Europa, alta pentru Europa Centrala, Orientul Mijlociu, Asia-Pacific si ultima pentru activitatile noi si cele din sectorul de cercetare.
Subsidiara din Romania, Connex-Vodafone, va fi inclusa in a doua divizie, care va fi condusa de Paul Donovan, actualul director general al operatiunilor pentru statele in curs de dezvoltare.

Donovan a inceput sa lucreze in cadrul Vodafone din 1999, dupa doi ani fiind numit in functia de director general al subsidiarei din Irlanda.

Grupul britanic are divizii in 27 de state si retele partenere in alte 32 de tari. in decembrie 2005, compania avea 179 milioane de clienti.

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.Ti-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 905 ori