Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

A"Mobile ConnectA" - pentru oamenii de afaceri din Romania

A"Mobile ConnectA" - pentru oamenii de afaceri din Romania
Vodafone A"Mobile ConnectA" ofera clientilor serviciilor 3G acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei.Serviciul este lansat impreuna cu o varietate de oferte care raspund diferitelor nevoi de comunicare in mediul de business, de la pachetul Unlimited Mobile Internet & Office, pentru clientii cu nevoi extinse de comunicare, pana la oferte cu trafic de la 50 la 500MB inclus.
Clientii care aleg pachetul Unlimited Mobile Internet & Office pot adauga la aceasta oferta si optiunea care asigura acces la reteaua companiei si in roaming, prin toate diviziile si retelele partenere Vodafone.

Pana la 30 aprilie 2006, clientii Connex Vodafone beneficiaza de o oferta promotionala speciala ce include un card 3G gratuit si o reducere de 50% pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet & Office.

Connex a oferit pentru prima data serviciul Mobile Connect Card la lansarea comerciala a serviciilor 3G, in 25 aprilie 2005. Reteaua 3G Connex Vodafone acopera in prezent 15 orase si segmentul de drum national DN1 dintre Bucuresti si Brasov. Pana la sfarsitul lunii martie, reteaua 3G va fi extinsa intr-un numar total de 22 de orase.

Utilizatorii cardului 3G beneficiaza de acces la aplicatiile companiei chiar si atunci cand ies din aria de acoperire a retelei 3G, prin conectarea automata la reteaua GPRS a Connex Vodafone. Astfel, clientii Connex Vodafone beneficiaza de acoperire completa in retea si de acces continuu la aplicatiile companiei.

Serviciul Vodafone Mobile Connect este disponibil in Magazinele Connex Vodafone si ale dealerilor sai, din zonele cu acoperire 3G. In viitor, Connex Vodafone intentioneaza sa ofere card-ul de date HSDPA, care va oferi o experienta de utilizare avansata si viteze de transfer de date cu mult mai mari.BANII NOSTRI - COTIDIAN ONLINE DE FINANTE SI AFACERI
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 619 ori