Liliana Solomon: director de operatiuni al Vodafone in Europa

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 13:03
1354 citiri
Liliana Solomon: director de operatiuni al Vodafone in Europa

Directorul general al Vodafone Malta, Inaki Berroeta, va prelua la 1 decembrie conducerea subsidiarei grupului britanic de telecomunicatii din Romania, urmand sa o inlocuiasca pe Liliana Solomon, care ocupa aceasta pozitie din 2005 si va fi promovata ca director de operatiuni al grupului in Europa, informeaza Mediafax. 

Berroeta a preluat conducerea Vodafone Malta in iulie 2007.

"Totodata, Vodafone anunta numirea Lilianei Solomon in functia de Director of Operations, Europe Region, incepand cu 1 decembrie, pozitie cu sediul la Londra din care va raporta catre Michel Combe, seful Europe Region a Vodafone", se arata intr-un comunicat al Vodafone Romania remis MEDIAFAX.

Cu peste 15 ani de experienta in telecomunicatii, Berroeta a detinut mai multe pozitii de conducere in Vodafone Group.

El este unul dintre primii angajati ai companiei care urma sa devina Vodafone, alaturandu-se echipei in anul 1995, cand Vodafone Spania era inca Airtel Movil.

In 1997, Inaki s-a mutat in California, Statele Unite, alaturandu-se AirTouch International din pozitia de Information Technology Manager, iar in 1999 a lucrat pentru Global Star USA, ca director Customer Care&Billing System.

Un an mai tarziu, Inaki a revenit in Spania, iar pana in 2007 a detinut mai multe pozitii executive la Vodafone Spania.

El este este licentiat in Telecomunicatii si are un MBA de la Henley Management College, Marea Britanie. Spaniol de origine, Inaki este casatorit si are doi copii. 

#liliana solomon, #vodafone, #europa , #stiri Vodafone