Custom Learning Content Business pentru eHigherEducation

Miercuri, 29 Septembrie 2004, ora 13:54
1478 citiri

Furnizorul de solutii de continut personalizat utilizeaza TotalLCMS si TotalLMS pentru a dezvolta si livra curricule specializate si software-uri educationale pentru zeci de mii de utilizatori din intreaga lume.SumTotal Systems (NASDAQ: SUMT), principalul furnizor de tehnologii de performanta in afaceri si de invatare, servicii si procese, a anuntat recent ca eHigherEducation, o solutie de invatare ce furnizeaza continut personalizat, a ales SumTotal pentru a ajuta la furnizarea crearii si furnizarii de curricule deja pregatite si de solutii de continut personalizat catre zeci de mii de utilizatori din cadrul organizatiilor corporate, guvernamentale si educationale de pe intreg globul.

eHigherEducation ofera o mare varietate de curricule de invatare specializate, incluzand intreaga curricula de 23 de cursuri despre concepte si tehnici asupra calitatii a Alcoa Quality Institute, un set de cursuri al OSHA dezvoltate in parteneriat cu Eastern Michigan University si alte programe de invatare self-contained si de certificare. In plus la aceste curricule, eHigherEducation dezvolta de asemenea continut personalizat creat pentru a veni in intampinarea obiectivelor de performanta specifice ale afacerilor si ale organizatiilor pentru consumatorii lor.

eHigherEducation avea nevoie de o solutie care sa ii ofere o mai mare flexibilitate in crearea de continut interactiv pentru a veni in intampinarea nevoilor din ce in ce mai sofisticate si mai complexe de invatare ale clientilor lor. Fiindca avea nevoie sa implementeze rapid noua platforma pentru a face fata cererilor consumatorilor, gasirea unei solutii intr-un mediu dedicat, profesional de gazduire a fost un factor cheie pentru companie.

Realizand o evaluare riguroasa a tehnologiilor disponibile, eHigherEducation a ales o versiune de gazduire a TotalLCMS de la SumTotal pentru a reusi sa creeze continut si software educational multimedia si cu un inalt grad de personalizare. Compania foloseste de asemenea o versiune de gazduire a TotalLMS pentru a pune la dispozitia consumatorilor care nu au implementat propriul LMS, oferta de software educational.

Serviciile cuprinzatoare de gazduire ale SumTotal le permit organizatiilor sa implementeze rapid si sa devina productive folosind aplicatiile SumTotal. Prin gazduirea SumTotal Enterprise Suite, SumTotal Systems le ofera consumatorilor suport de 360 de grade si ii asigura ca toate aplicatiile ruleaza pe echipamentul cel mai rezistent si tolerant la greseli disponibil, de la instalare si configurare si pana la gestionarea administrarii zilnice, si de la mentinere si pana la suportul pentru intrebarile utilizatorilor finali despre optiunile produsului si despre functionalitate.

Acest lucru le permite consumatorilor sa se axeze pe maximizarea valorii tehnologiilor lor de invatare fara o investitie semnificativa in infrastructura IT si resurse.

In plus la aceste servicii de gazduire puternice, eHigherEducation a ales SumTotal datorita disponibilitatii sale de a face R & D agresiv si de a fi un lider al industriei in inovare, potrivit CEO Ed Goldberg.

A"Pe piata de invatare de astazi, avem de-a face cu clienti mult mai instruiti si cu o extraordinara rapiditate a schimbarii tehnologice si creative. Consumatorii au cereri mai sofisticate in ceea ce priveste modul in care arata si functioneaza invatarea si impactul pe care ei vor sa il aiba asupa afacerilor lor.

Ei cauta o mai mare arie de oferte de solutii decat oricand inainte. Am fost de parere ca parteneriatul cu SumTotal ne va oferi posibilitatea de a dezvolta solutiile noastre cel putin la fel de repede, daca nu chiar mai repede, decat nevoile consumatorilor nostri.A"

A"SumTotal a dezvoltat o retea puternica de parteneri de solutii de continut care utilizeaza tehnologia noastra pentru a le oferi consumatorilor lor solutii mai robuste, directionate si, ca rezultat, sa isi creasca veniturile, baza de consumatori si cota de piata,A" a declarat R. Andrew Eckert, SumTotal CEO.

A"Oferind o platforma cuprinzatoare si infrastructura tehnologica pentru eHigherEducation, SumTotal ii ofera posibilitatea de a se capitaliza mai bine pe piata exploziva pentru invatarea online si ii ajuta sa continue sa asigure succesul afacerii consumatorilor sai.A"

Despre eHigherEducation

eHigherEducation realizeaza parteneriate cu corporatii, colegii si universitati, agentii guvernamentale, asociatii, districte scolare, armata, uniuni sindicale s.a. pentru a oferi solutii totale de e-learning. EHigherEducation este cunoscuta pentru dezvoltarea de cursuri si programe de e-learning personalizate care vin in intampinarea nevoilor organizatiilor.

Fie ca este vorba despre crearea unui curs personalizat de la baza sau despre convertirea salilor de training in e-learning, angajamentul este sa ajutarea consumatorii sa isi atinga telurile.

Despre Sumtotal Systems, INC.

SumTotal Systems Inc. este cel mai mare furnizor de tehnologie, procese si servicii din domeniul performantei in afaceri si al tehnologiei de invatare. Formata prin fuziunea dintre pionierii acestui domeniu, Docent si Click2learn, compania isi propune sa vina in ajutorul institutiilor in vederea gestionarii puterii intelectuale pentru a rezolva probleme de afaceri si pentru a produce profituri considerabile.

SumTotal a contribuit la cresterea performantelor si a profitului a mai mult de 600 de companii binecunoscute in lume, precum Microsoft, Cingular Wireless, Vodafone, Lucent, Accenture, Cendant, Harley-Davidson, Wyeth, Wachovia si D & B. SumTotal Systems are sediul in Mt. View, California si filiale pe tot teritoriul Statelor Unite, precum si in Londra, Paris, Heidelberg, Sydney, Tokyo si Hyderabad, India.

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor SumTotal in Romania.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro