Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Connex retrage SMS-urile gratuite pentru a lansa Vodafone Live

Connex retrage SMS-urile gratuite pentru a lansa Vodafone Live
Connex Vodafone a reactionat la "miscarea" prin care o parte din clientii sai protesteaza pe internet legat de eliminarea serviciului gratuit Web2SMS de pe Myx.ro.Oficialii companiei anuntasera ca numai pana la data de 24 aprilie 2006 utilizatorii vor mai putea sa trimita zilnic 3 SMS-uri gratuit in orice retea nationala de telefonie mobila.
"Retragerea serviciilor Web2SMS, Album MMS si SMS e-mail face parte din procesul de fuziune a portalurilor MyX si Play. O parte dintre aceste servicii se vor regasi in portofoliul nostru, dupa lansarea ofertei Vodafone Live!. In acelasi timp, Vodafone live! va aduce o multitudine de noi servicii inovatoare, oferind utilizatorilor din Romania o experienta unica", a explicat Andreea Stanescu, Senior Director, Consumer Market Connex Vodafone, intr-o informare transmisa catre www.SMARTfinancial.ro.

Connex Vodafone este in plin proces de rebranding, iar trecerea la brandul Vodafone se pare ca va aduce si servicii noi aplicate la nivel international de companie. Modificarile se vor dori sa fie in lant tocmai pentru a marca evenimentul. In acelasi timp, Connex Vodafone preia si o tendinta existenta la nivelul pietei romanesti, prin care companiile ofera destul de putine servicii anexe gratuite utilizatorilor.Smart Financial


Directnews.ro - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 583 ori