Clientii Vodafone Romania isi vor putea controla mai bine costurile in roaming

Luni, 01 Martie 2010, ora 22:59
1936 citiri
Clientii Vodafone Romania isi vor putea controla mai bine costurile in roaming

Vodafone Romania a lansat un sistem de notificare ce permite clientilor aflati in strainatate sa-si administreze mai bine costurile pentru folosirea serviciilor de date mobile in roaming, a anuntat luni operatorul de telefonie.

Prin intermediul sistemului, clientii Vodafone pot fi anuntati cand traficul de date realizat de acestia a atins o anumita valoare, putand totodata activa optiunea de intrerupere a serviciului la atingerea unui anumit nivel. Pragurile de notificare variaza de la 40 de euro, pana la 500 de euro.

"In ultimii ani, serviciile de date mobile au inregistrat o rata de adoptie accelerata in randul clientilor nostri si o utilizare crescuta in roaming.

Prin optiunile introduse astazi, Vodafone Romania raspunde cerintelor europene de a oferi consumatorilor un instrument mai eficient de control al costurilor pentru navigarea pe Internet sau accesarea email-ului in roaming", a spus Liliana Solomon, directorul general al Vodafone Romania.

Potrivit comunicatului remis luni de Vodafone, optiunile de notificare au fost introduse conform normelor Uniunii Europene, norme ce vizeaza destinatiile din statele membre. Mai mult, Vodafone Romania ofera optiuni de notificare pentru orice destinatie internationala.

Clientii isi pot alege in mod gratuit, pana la 1 iulie, una din variantele de notificare prin SMS, accesand site-ul operatorului.

Aceia care, pana la 1 iulie, nu opteaza pentru una din variantele de notificare disponibile vor beneficia automat de optiunea standard de notificare, ce include alerta prin SMS la atingerea pragului de 40 de euro, cu posibilitatea de a prelungi sesiunea de date peste valoarea de 50 de euro.

Totodata, utilizatorii Cartelei Vodafone si ai ofertei Vodafone Avantaj beneficiaza, incepand de la 1 martie 2010, de alerta prin SMS la atingerea valorii de 40 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vodafone, #clienti, #roaming, #control, #costuri , #stiri Vodafone