Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Castigatorii Romanian PR Award beneficiaza de stagii de practica in companii de top

Castigatorii Romanian PR Award beneficiaza de stagii de practica in companii de top

Competitia Romanian PR Award premiaza in fiecare an studentii interesati de excelenta in comunicare prin intermediul sectiunii Students Award, dedicata viitorilor specialisti in relatii publice, informeaza un comunicat al companie.In fiecare an, castigatorii categoriei Students Award primesc stagii de practica in importante agentii de profil sau in departamente de comunicare ale unor companii de renume din tara. Anul acesta agentiile GMP, Tempo, Next Adevertising, Action PR Group si Media Consulta alaturi de companiile Vodafone, HVB, Banc Post si ziarul Cotidianul ofera locuri de practica pentru cei mai buni studenti din concurs. In total vor fi asigurate 20 de stagii de practica. Ca si la editiile precedente, NOI Distributie premiaza participantii la aceasta sectiune cu carti de specialitate renumite aparute exclusiv la mari edituri din strainatate. In plus, studentii inscrisi in concurs beneficiaza si de un training gratuit al agentiei Achelis & Partner Public Relations, principalul furnizor de cursuri de specialitate de pe piata romaneasca.

Festivitatea de decernare a premiilor pentru castigatorii Romanian PR Award 2006 va avea loc in seara zilei de 6 noiemnbrie la Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Competitia se bucura de sprijinul unor organizatii de profil precum Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP), Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Prime Romania.

Forum for International Communications, organizatorul competitiei Romanian PR Award, este fundatia romana care isi propune sa imbunatateasca standardele profesiei de Relatii Publice prin activitati adecvate, promovand o mai buna intelegere a comunicarii profesionale la nivel national. Fundatia organizeaza din anul 2003 "Saptamana PR-ului Romanesc", cel mai important eveniment al excelentei in comunicare din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 860 ori