Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone Romania lanseaza oferta speciala "grup 26" pentru tinerii pana in 26 de ani

Vodafone Romania lanseaza oferta speciala "grup 26" pentru tinerii pana in 26 de ani

Vodafone Romania a lansat oferta speciala pentru tinerii cu varste intre 14 si 26 de ani, denumiti generic "grup 26". Oferta se adreseaza atat clientilor noi, cat si celor existenti, inclusiv elevilor si studentilor ce sunt cuprinsi in programul Vodafone Campus, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Pana la 29 aprilie 2007, tinerii pot beneficia de noile extraoptiuni care includ sute de minute utilizabile pentru convorbiri in cadrul comunitatii de tineri, sau sute de mesaje scrise si multimedia in reteaua Vodafone.

Astfel, abonatii Vodafone, cu varste intre 18 si 26 de ani, pot sa beneficieze de 500 de minute/luna pentru convorbiri in Grup 26, pentru 4,75 USD/luna (TVA inclus), sau de 500 de mesaje (SMS si MMS) /luna, utilizabile in reteaua Vodafone, pentru 3 USD/luna (TVA inclus).

Pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, cu varste intre 14 si 26 ani, Vodafone ofera 200 de minute/luna pentru convorbiri in grup 26, cu 3 USD credit si 200 de mesaje / luna, utilizabile in reteaua Vodafone, cu 2,5 USD credit.

Extraoptiunile pot fi activate pe www.vodafone.ro/26 si sunt valabile pentru o perioada de 12 luni.

Prin Euro<26 tinerii pana in 26 ani pot beneficia de Programul european de discount-uri si facilitati prin intermediul cardurilor Euro<26, care ofera reduceri la transport, calatorii, evenimente culturale, precum si asigurare gratuita pentru calatorii in afara tarii.

Dupa consumarea minutelor sau mesajelor incluse, atat abonatii cat si utilizatorii cartelei Vodafone continua sa beneficieze de: tarif special de 3 centi/ minut in grup 26, valabil pana la 20 mai 2007, dupa care se aplica o reducere de 50% la convorbirile efectuate in grup 26; tarif special de 3 centi / SMS in reteaua Vodafone.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3085 ori