Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone Romania da startul competitiei SkiFest 2007

Vodafone Romania da startul competitiei SkiFest 2007

Vodafone Romania a anuntat startul celei de-a doua editii a concursului SkiFest Vodafone, care se va desfasura pe 5 partii din tara: Bradu, Vatra Dornei, Baisoara, Straja, Semenic.Vor fi cinci saptamani de concursuri de schi si snowboard in toata tara, premii in valoare de 18.500 euro, concurs de fotografie prin MMS si informatii despre starea vremii pe vodafone live, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Intre 3 februarie si 4 martie 2007, in fiecare week-end, de vineri pana duminica, amatorii de schi si snowboard pot petrece momente placute si se pot bucura de numeroase surprize alaturi de Vodafone, pe partiile de schi.

SkiFest Vodafone este o competitie deschisa tuturor categoriilor de schiori, precum si iubitorilor de snowboard, oferind premii in valoare totala de peste 18.500 de euro, care includ premii in bani, telefoane mobile si accesorii. Supervizarea competitiei si evaluarea concurentilor sunt asigurate de catre Comisia de Arbitri a Federatiei Romane de Schi si a Federatiei Romane de Snowboard.

SkiFest Vodafone va debuta pe partia Bradu din Poiana Brasov, sambata, 3 februarie si se va desfasura dupa urmatorul program:

• 3 - 4 februarie - Partia Bradu, Poiana Brasov, judetul Brasov;
• 8 - 11 februarie - Partia Telescaun, Vatra Dornei, judetul Suceava;
• 15 - 18 februarie - Partia Baisoara, judetul Cluj;
• 22 - 25 februarie - Partia Telescaun, Straja, judetul Hunedoara;
• 3 - 4 martie - Partia Semenic, judetul Caras Severin.

Odata cu SkiFest, Vodafone lanseaza, de asemenea, pentru clientii sai, doua concursuri prin intermediul telefonului mobil: concursul de fotografie prin MMS si concursul interactiv prin SMS.

Pana pe 4 martie 2007, in cadrul concursului de fotografie, clientii Vodafone sunt invitati sa trimita prin MMS o imagine cu tematica de iarna, realizata cu ajutorul telefonului mobil, la adresa de e-mail skifest_ro@vodafone.com. Fotografiile vor fi postate pe Vodafone live! si, in urma voturilor primite in portal, vor fi desemnati castigatorii etapelor saptamanale. In perioada 5 - 11 martie, acestia vor participa la etapa finala, al carei premiu consta intr-un telefon mobil Nokia N73.

In fiecare week-end, pe perioada de desfasurare a SkiFest, in cadrul concursului interactiv prin SMS, clientii Vodafone pot castiga numeroase premii, trimitand un SMS la numarul 2644, cu raspunsul corect la intrebarea saptamanii, primita de la Vodafone. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in fiecare saptamana.

Pe parcursul SkiFest, prin Vodafone live!, clientii Vodafone pot avea acces oricand la informatii despre starea vremii, starea partiilor, sfaturi practice de la Salvamont si pot urmari imagini de la evenimentele desfasurate pe partii, in fiecare week-end.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1047 ori