Vodafone Romania asigura telefoanele clientilor

Luni, 01 Iunie 2009, ora 15:47
1976 citiri
Vodafone Romania asigura telefoanele clientilor

Vodafone Romania a lansat, luni, serviciul Asigurarea Mobila Vodafone, prin care clientii serviciilor pe baza de abonament ai ofertei Vodafone Avantaj si Vodafone Acasa isi pot asigura telefonul mobil sau orice dispozitiv de conectivitate mobila - modem USB, in caz de furt sau distrugere, potrivit Newsin.

Noul serviciu este disponibil, incepand de luni, pentru toti clientii Vodafone care incheie un nou abonament sau la achizitionarea unui nou telefon mobil sau modem USB. Asigurarea ofera clientilor Vodafone Romania, indiferent ca se afla in tara sau in strainatate, inlocuirea telefonului/modemului USB si rambursarea sumei pentru eventualele apeluri neautorizate efectuate, in functie de nivelul ales.

Clientii Vodafone pot opta pentru unul din cele doua tipuri de asigurare disponibile, Standard sau Premium.

"Asigurarea Standard acopera situatiile in care telefonul mobil sau dispozitivul de date este furat sau distrus, acesta fiind inlocuit cu unul similar, cu valoare de pana la 1.000 de euro. Asigurarea Premium acopera, in plus, si situatiile de defectiuni accidentale provocate prin contactul cu diverse lichide, telefonul deteriorat sau furat fiind inlocuit cu unul similar, in limita valorii de 1.500 de euro. De asemenea, pentru beneficiarii Asigurarii Premium, Vodafone va rambursa suma corespunzatoare apelurilor neautorizate efectuate de pe telefonul mobil furat sau a utilizarii serviciilor de date prin modemul de date, in limita a 500 de euro", se arata in comunicatul Vodafone.

De asemenea, polita de asigurare pentru noul serviciu este furnizata de catre ACE European Group Ltd si se reinnoieste automat, in fiecare luna, pe o perioada maxima de cinci ani.

In situatia furtului sau distrugerii telefonului mobil, clientii Vodafone au la dispozitie o procedura prin care pot solicita o despagubire. In cazul schimbarii telefonului mobil sau a modemului USB, avantajele Asigurarii Mobile Vodafone sunt transferate pentru noul dispozitiv, dupa notificarea Vodafone de catre client si inregistrarea noului aparat in polita de asigurare.

Vodafone Romania a inregistrat, in anul fiscal 2008/2009, incheiat la 31 martie, un EBITDA de 527 mil. euro, in scadere cu 3,5% fata de anul fiscal anterior, cand a raportat 546 mil. euro, iar veniturile totale s-au majorat cu 0,7%, la 1,166 miliarde euro, a anuntat marti compania.

EBITDA (profitul operational inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare) ca procent din venituri a fost de 45,1% in acest an. Veniturile din servicii s-au majorat cu 1,4% in ultimul an, ajungand la un total de 1,113 miliarde euro.

Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a atins valoarea de 9,85 euro, pentru anul fiscal 2008/2009, comparativ cu 10,76, la sfarsitul lui martie 2008, ceea ce inseamna o scadere de 8,5% de la un an la altul. 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asigurare, #distrugere, #furt, #mobile, #vodafone , #stiri Vodafone Romania