Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone Romania a obtinut venituri de 353 de milioane de euro in ultimele sase luni

Vodafone Romania a obtinut venituri de 353 de milioane de euro in ultimele sase luni


Vodafone Romania a obtinut in perioada octombrie-decembrie, trimestrul al treilea al anului fiscal 2013-2014, venituri din servicii de 177,1 milioane de euro, in crestere cu 0,4% in baza organica fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat, joi, operatorul telecom.

In primele sase luni ale anului fiscal, perioada aprilie-septembrie, Vodafone a inregistrat venituri din servicii de 352,9 milioane euro, in scadere cu 3,6%, in baza organica, fata de perioada corespunzatoare a anului anterior.

Comparatia in baza organica reflecta evolutia comparabila, atat din privinta impactului fuziunilor si achizitiilor, cat si a efectului de curs valutar.

Vodafone avea la sfarsitul lui 2013 8,3 milioane de clienti

Compania avea in Romania la sfarsitul anului trecut 8,3 milioane de clienti, fata de 8,1 milioane de clienti la finele anului 2012.

Din totalul clientilor, 59,9% sunt utilizatori de cartele preplatite, iar restul clienti pe baza de abonament, se arata intr-un comunicat al Vodafone Romania.

Venitul mediu pe utilizator s-a situat la 6,4 euro in trimestrul incheiat in decembrie, in scadere cu 5,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar aproape neschimbat comparativ cu 6,5 euro in precedentele doua trimestre ale anului fiscal in curs.

Veniturile din date mobile au crescut cu 22,3% in trimestrul octombrie-decembrie, fata de aceeasi perioada a anului precedent, a precizat Vodafone.

Vodafone Romania este o divizie a grupului britanic Vodafone, cu aproximativ 419 milioane de clienti la nivel global la sfarsitul lunii decembrie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1288 ori