Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone Romania a lansat un serviciu care reuneste telefonia mobila si cea fixa

Vodafone Romania a lansat un serviciu care reuneste telefonia mobila si cea fixa

Vodafone Romania a lansat un serviciu de convergenta care reuneste telefonia mobila si telefonia fixa, disponibile la nivel national, in toata aria retelei GSM Vodafone, se arata intr-un comunicat de presa, emis de companie. Potrivit datelor prezentate de Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer in cadrul Vodafone Romania, 64% dintre utilizatori suna de pe fix, catre alte retele fixe, in timp ce 78% folosesc mobilul pentru a apela retelele fixe, rezultand cheltuieli mai mari din partea utilizatorului. Tinand cont de aceste procente, Vodafone Romania a lansat noile servicii fix-mobil.

 

Pentru a beneficia de noile servicii, utilizatorii trebuie sa-si defineasca o zona fixa, fie ca aceasta este acasa, la birou sau in orice alta locatie aleasa de utilizator si vor primi un numar fix de telefon, cu prefixul "0372", atasat SIM-ului lor de mobil.  

 

"Vodafone Mobile Office Zone" este disponibil persoanelor din mediul de afaceri, prin trei extraoptiuni, care pot fi activate suplimentar fata de serviciile de telefonie mobila deja existente, pornind de la 1,5 eurocenti/minut pentru apeluri catre retelele nationale fixe si de un tarif special catre destinatiile internationale.

 

"Vodafone Zona Mea" este disponibil pentru persoane fizice prin doua extraoptiuni, care pot fi activate suplimentar fata de serviciile de telefonie mobila deja existente, pornind de la trei eurocenti/minut pentru apelurile catre retelele nationale fixe.

 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9,25 milioane clienti, la 30 iunie 2008.  Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1886 ori