Ronaldinho ''marcheaza'' pentru Sony Ericsson

Miercuri, 16 August 2006, ora 13:39
1248 citiri

"Suntem foarte incantati de colaborarea cu Ronaldinho, unul dintre cele mai mari staruri din lumea fotbalului si castigatorul titlurilor FIFA Jucatorul anului in 2004 si 2005," a declarat Stephan Croix, Director de Marketing Global al diviziei Vodafone la Sony Ericsson. "Cu magia, inovatia si creativitatea pe care le aduce in fotbal, Ronaldinho este unul dintre cei mai buni sportivi capabili sa promoveze experienta cu adevarat unica a produselor Sony Ericsson si a serviciilor Vodafone Romania oferite consumatorilor," a adaugat Croix.

"Fotbalul este un sport care le permite oamenilor sa se exprime liber - la fel face si Sony Ericsson," a declarat Ronaldinho. "Am jucat la cele mai bune echipe iar acest lucru ma ajuta acum in activitatea de promovare a celor mai bune telefoane," a completat el.

"Suntem incantati sa oferim clientilor Vodafone live! continut exclusiv cu Ronaldinho, unul dintre cei mai iubiti jucatori de fotbal din lume, pe telefoanele Sony Ericsson. Fie ca este vorba de televiziune mobila, imagini, sau de mesaje video de intampinare, clientii Vodafone Romania pot sa se bucure de un continut nou si antrenant cu Ronaldinho, pe unul dintre telefonele exclusive Vodafone live! - Sony Ericsson V630i", a declarat Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

"Magicul Ronaldinho" va putea fi 'vazut' exclusiv pe cea mai noua linie de telefoane Sony Ericsson, incepand din vara anului 2006. Odata cu startul noului sezon al Ligii Campionilor, printre ai carei sponsori se numara si Vodafone, suporterii de pretutindeni vor deveni si mai nerabdatori sa-si vada jucatorii preferati. Clientii Vodafone se vor putea bucura de un continut variat pe diferite piete, incluzand 'mobisoadele'TM special realizate, TV mobil, un jurnal foto exclusiv, mesaje de intampinare video si wallpaper-e, precum si posibilitatea de a arunca o privire in culisele fenomenului Ronaldinho, acolo unde putine camere de filmat ajung. Toate acestea vor fi oferite in exclusivitate de Vodafone Romania utilizatorilor Vodafone live!.

Sony Ericsson anunta astazi semnarea unui contract exclusiv cu Ronaldo de Assis Moreira, pe scurt Ronaldinho, pentru realizarea unei campanii de promovare si marketing comun cu Vodafone Romania, pana la sfarsitul lui 2006.

Programul comun de marketing va fi sustinut de o campanie complet integrata de publicitate si comunicare in-store. De asemenea, suporterii vor putea afla mai multe despre oferte, vor putea intra in competitia pentru premii si vor putea descoperii cum a luat nastere campania, accesand website-ul: www.sonyericsson.com/ronaldinho

IMAGOO

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...