Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fundatia Vodafone Romania are un nou Consiliu de Administratie

Fundatia Vodafone Romania are un nou Consiliu de Administratie


Fundatia Vodafone Romania a anuntat un nou Consiliu de Administratie, care include acum personalitati precum printesa Marina Sturdza si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris.

Noua echipa a Consiliului de Administratie al Fundatiei Vodafone Romania este alcatuita din:

- Printesa Marina Sturdza, Presedinte Onorific
- Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, membru in Consiliul de Administratie
- Condelina Kilikidis, expert guvernamental, membru in Consiliul de Administratie
- Florina Tanase, senior director regulatory, legal and corporate affairs, Vodafone Romania si membru in Consiliul de Administratie
- Andres Vicente, chief commercial officer, enterprise business unit, Vodafone Romania si membru in Consiliul de Administratie
- Elena Serban, director Fundatia Vodafone si membru in Consiliul de Administratie
- Lidia Solomon, director corporate communications, Vodafone Romania si membru in Consiliul de Administratie.

Principalele atributii ale consiliului constau in selectarea si sustinerea programelor si organizatiilor non-guvernamentale, in linie cu misiunea Fundatiei Vodafone - aceea de a imbunatati viata oamenilor din Romania, potrivit directiilor asumate: de la nevoi sociale acute, pana la programe de voluntariat, de sanatate si educatie.

Cele mai importante proiecte ale Fundatiei Vodafone din acest an sunt:

- constructia unei noi sectii de terapie intensiva pentru nou nascuti, la spitalul Marie Curie; pentru acest proiect, Fundatia Vodafone doneaza 100.000 de euro pentru inceperea constructiei si dubleaza suma donatiilor de 2 euro prin SMS la 858, in campania de strangere de fonduri;

- constructia de case in Brasov, pentru familii dezavantajate, beneficiare ale Asociatiei Diaconia Brasov; casele vor fi construite in numai cinci zile cu ajutorul a peste 250 de angajati Vodafone, care participa in acest proiect ca voluntari;

- lansarea celei de-a treia editii a programului Voluntar de profesie; in acest an 18 persoane vor lucra timp de sase luni in beneficiul unei organizatii non profit din Romania. Fundatia Vodafone va sustine salariul si cheltuielile administrative a persoanelor inscrise, pe toata durata programului.

Alte 10 proiecte in domeniul educatiei, prevenirii abandonului familial si pentru tineri cu dizabilitati, in valoare totala de peste 850.000 de euro vor fi derulate in acest an de Fundatia Vodafone impreuna cu partenerii sai.

Valoarea totala a proiectelor sustinute de Fundatia Vodafone in cursul acestui an depaseste doua milioane de euro.

Fundatia Vodafone este prima fundatie corporativa din Romania, infiintata in 1998. In cei 14 ani de activitate, Fundatia a lansat peste 600 de programe impreuna in parteneriat cu 400 de organizatii non profit din Romania, in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate sau victimelor calamitatilor naturale.

Domeniile in care Fundatia Vodafone se implica sunt sanatate, educatie, prevenirea abandonului familial, programe pentru tineri cu dizabilitati si programe pentru varstnici. Pana in prezent, peste 13 milioane de euro au fost investite in proiecte sociale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1938 ori