Aplicatiile BlackBerry pot fi platite prin factura Vodafone

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 14:29
2337 citiri
Aplicatiile BlackBerry pot fi platite prin factura Vodafone

Vodafone Romania si Research In Motion au lansat o solutie de plata prin factura Vodafone, ce permite utilizatorilor de smartphone-uri BlackBerry sa achizitioneze aplicatii din BlackBerry App World si sa le achite direct prin factura serviciilor de telefonie.

Utilizatorii vor putea sa faca achizitii direct din anumite aplicatii, cum ar fi continut suplimentar sau mai multe nivele ale unui joc, fara a isi intrerupe experienta de utilizare.

Pentru a asigura siguranta platilor, utilizatorii vor introduce parola BlackBerry ID, in momentul unei achizitii. BlackBerry ID ofera utilizatorilor o identificare sigura, independenta de smartphone-ul utilizat, pentru accesul la BlackBerry App World.

Peste 90.000 de aplicatii sunt disponibile utilizatorilor Vodafone Romania in BlackBerry App World.

Printre cele mai populare aplicatii pe care utilizatorii le pot achizitiona din Blackberry App World se numara Wheres My Phone Pro, aplicatie ce ajuta la localizarea telefonului, sau solutia de vizualizare si editare a fotografiilor Photo Editor Ultimate.

Pasionatii de sport isi pot monitoriza in detaliu performantele cu ajutorul aplicatiei Endomondo Sports Tracker PRO, dar se si pot distra cu binecunoscutul Solitare.

Fanii muzicii pot asculta melodiile preferate cu aplicatia Radio for BlackBerry , ce ofera acces la peste 50.000 de posturi de radio.

In Romania, exista aproximativ 200.000 de utilizatori BlackBerry, potrivit lui Klemens Schrattenbacher, senior alliance manager in cadrul Research In Motion, potrivit computerblog.ro.

#aplicatii BlackBerry factura Vodafone, #plata aplicatii BlackBerry Romania, #utilizatori BlackBerry Romania , #stiri Vodafone Romania