Rusia: Intr-o singura zi s-au vandut 42 de smartphone-uri de aur cu chipul lui Putin

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 09:52
1341 citiri
Rusia: Intr-o singura zi s-au vandut 42 de smartphone-uri de aur cu chipul lui Putin
Sursa foto: Veooz

In Rusia, s-au vandut intr-o singura zi, 42 de aparate iPhone 5S din aur purtand imaginea presedintelui rus Vladimir Putin, a anuntat serviciul de presa al societatii de produse de lux Caviar, preluat joi de RIA Novosti. Pretul unui aparat este de 147.000 de ruble (circa 3.130 de euro).

Aparatele fac parte dintr-o serie de 44 de 'smartphone-uri prezidentiale' model Supremo Putin produse de firma italiana de bijuterii Perla Penna. Doua exemplare au fost rezervate unor sefi de stat. Botezat 'putinofon', noul aparat este din aur masiv si a fost confectionat manual. Pentru portretul lui Putin s-a folosit o tehnica de gravura sofisticata conceputa de celebrul gravor italian Lorenzo Gamba.

Printre cei care au cumparat cele 42 de smartphone-uri de aur se numara un regizor de film, un moderator TV, doi sefi ai unei companii petroliere si un campion al Jocurilor Olimpice de la Soci.

Firma Caviar subliniaza, in comunicatul sau, ca persoanele care achizitioneaza un smartphone Supremo Putin dau dovada de patriotism si de respect fata de presedintele rus.

#iphone putin, #vanzari iphone putin, #smartphone putin , #stiri Vladimir Putin