Putin: Masurile anti-criza occidentale sunt ineficiente

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 13:39
1128 citiri
Putin: Masurile anti-criza occidentale sunt ineficiente

Criza financiara mondiala este departe de a se incheia si masurile luate de tarile dezvoltate nu aduc "rezultate vizibile", a declarat vineri premierul rus Vladimir Putin, citat de AFP.

"Criza nu si-a atins apogeul", le-a spus premierul rus responsabililor din partidul Rusia Unita al carui presedinte este. "Eforturile marilor puteri nu aduc rezultate vizibile, iar aceasta situatie va dura mult timp", a avertizat Vladimir Putin.

"Amploarea crizei este prea mare", a adaugat premierul rus. Cu toate acestea, Putin este incredintat ca nu va exista o catastrofa economica in Rusia determinata de criza mondiala. "Situatia este complexa, acest an va fi unul dificil, dar nu va fi nicio catastrofa.

Suntem in masura sa controlam situatia si vom reusi aceasta in mod sigur", le-a spus premierul colegilor de partid, potrivit RIA Novosti. Astazi, a adaugat Putin, chestiunea tine de calitatea activitatii puterii. "Cand exista multe resurse si bani, nu e nimic mai usor decat a-i distribui.

Dar problema se pune altfel atunci cand e vorba de a munci in vremuri de criza. Asta implica o mare responsabilitate in fata tarii si a concetatenilor, implica profesionalism si o pozitie proactiva", a explicat fostul presedinte al Federatiei Ruse. 

#criza, #masuri, #resurse , #stiri Vladimir Putin