Vladimir Putin este divortat cu acte in regula

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 15:26
1330 citiri
Vladimir Putin este divortat cu acte in regula

Presedintele rus Vladimir Putin a divortat oficial de sotia sa Liudmila, de care era separat de mai multi ani, a confirmat purtatorul de cuvant al Kremlinului, fara sa precizeze data la care s-a pronuntat divortul, informeaza France Presse.

Mentiunea "casatorit" a disparut din biografia lui Vladimir Putin, postata pe site-ul presedintiei ruse, dupa cum a relatat marti agentia de presa ITAR-TASS, a carei informatie a fost preluata de postul public al televiziunii ruse.

Intrebat de ITAR-TASS daca aceasta inseamna ca presedintele rus a divortat oficial, Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin a afirmat: "Aceasta inseamna ca divortul a avut loc".

Vladimir Putin, a carui viata privata - in cazul in care informatiile nu provin de la Kremlin - este un subiect tabu in media ruse, i-a surprins pe rusi in iunie trecut cand a anuntat, impreuna cu sotia sa, separarea cuplului, intr-un interviu televizat, regizat cu multa atentie.

Presedintele rus a marturisit ca a fost o 'decizie comuna', care pune capat unui mariaj de 30 de ani.

"A fost intr-adevar o decizie comuna si casatoria noastra s-a terminat pentru ca nu ne mai vedeam aproape deloc. Fiecare are propria sa viata", a afirmat Liudmila, adaugand ca "este un divort civilizat", fara sa indice daca divortul a fost pronuntat.

Agentia ITAR-TASS adauga ca functionarii publici din Rusia sunt obligati sa depuna la 1 aprilie declaratiile de venituri si interese. Aceste informatii includ si resursele membrilor familiilor lor si releva implicit situatia lor familiala.

Singurele informatii personale publicate in biografia presedintelui rus pe site-ul Kremlinului se refera la fiicele sale Maria (nascuta in 1985) si Ekaterina (nascuta in 1986).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte rus Vladimir Putin, #divort Vladimir Putin, #Liudmila divort Putin , #Presedintele Rusiei