Swoboda: Romania are nevoie de o conducere puternica impotriva coruptiei

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 18:10
1186 citiri
Swoboda: Romania are nevoie de o conducere puternica impotriva coruptiei

Romania are nevoie de o conducere puternica impotriva coruptiei si in favoarea cresterii economice si a locurilor de munca, a declarat Hannes Swoboda, liderul grupului Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European.

"Dupa prabusirea de durata a guvernului conservator din Romania, a venit timpul pentru un nou inceput", a precizat Swoboda, adaugand ca, pe baza politicii sale clare si necompromitatoare pentru crestere si locuri de munca, Victor Ponta si-a aratat capacitatea de a conduce Romania spre iesirea din criza.

"Victor Ponta duce de asemenea o puternica lupta impotriva coruptiei si s-a angajat la reinnoirea tarii", a mai spus liderul socialistilor si democratilor din PE, la doua zile dupa ce Victor Ponta a fost desemnat de presedintele Traian Basescu sa formeze un nou guvern, ca urmare a caderii executivului condus de Mihai-Razvan Ungureanu.

Hannes Swoboda a subliniat totodata sprijinul larg de care se bucura Victor Ponta in randul socialistilor si democratilor europeni.

"Victor Ponta nu se teme sa-si asume responsabilitati. Stie ca trebuie sa faca reforme, dar in acelasi timp este constient ca acestea trebuie sa fie echilibrate social si echitabile", a afirmat el, adaugand ca noul premier desemnat poate conta pe sprijinul deplin al socialistilor si democratilor europeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor, #Hannes Swoboda, #crestere si locuri de munca , #stiri Victor Ponta