Sova: Nu cred ca sesizarea catre DNA are legatura cu mine

Marti, 26 Iulie 2011, ora 13:01
1299 citiri
Sova: Nu cred ca sesizarea catre DNA are legatura cu mine

Senatorul PSD nu este convins ca sesizarea ANAF catre DNA are legatura cu el sau cu Victor Ponta, ci cu directorii de la Rovinari si Turceni, relateaza NewsIn.

"Daca cineva tine neaparat sa ma duc la DNA, ma voi duce. Nu uitati ca sunt un om care vine din sistemul de justitie, sunt un om care comunica cu organele statului si mi se pare normal ca orice nelamurire pe care o are cineva, sa o transam.

Daca actuala putere crede ca poate sa ne miste din tot ceea ce am decis noi - de a face bine Romaniei - prin asemenea lucruri, se insala.

Ne vom prezenta la DNA. Eu cel putin ma voi prezenta daca voi fi chemat - pentru ca nu am convingerea in acest moment ca sesizarea este facuta in legatura cu mine si cu dl Victor Ponta, este posibil sa fie facuta in legatura cu directorii, nu cu noi - dar daca este facuta in legatura cu noi, ma voi prezenta, ma voi duce, voi da toate explicatiile care mi se vor cere si veti vedea ca lucrurile se vor lamuri fara nici un fel de problema", a spus Sova la Realitatea TV.

Senatorul PSD a explicat si de ce nu crede ca sesizarea ANAF are legatura cu el si anume pentru ca recent ANAF l-a instiintat ca nu are "calitatea" care sa-i permita sa vada actul de control efectuat la cele doua complexuri energetice.

"Fosta mea firma a primit o adresa de la ANAF pentru ca toti colegii din fosta firma am cerut ANAF-ului sa ni se puna la dispozitie actul de control - inteleg ca este actul in temeiul caruia a fost sesizat DNA-ul.

Si s-a primit o adresa acum trei sau patru zile in care ANAF-ul scrie negru pe alb ca nu avem calitate sa vedem acel act de control.

Deci daca ti se spune ca nu ai calitatea, inseamna ca nu ai legatura cu el. De aceea si spun ca am rezerve ca sesizarea este facuta in legatura cu mine sau cu dl Victor Ponta", a mai sustinut el.

"Principial ma bucur ca ANAF a sesizat DNA pentru ca trebuia lamurit daca exista sau nu exista ceva acolo.

Eu mi-am facut datoria, am explicat public ca nu exista nici un fel de problema si ca absolut totul este o facatura. Dar ma bucur ca ANAF a luat aceasta decizie de a sesiza DNA-ul", a conchis Sova.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inaintat o sesizare la DNA care il vizeaza pe presedintele PSD, Victor Ponta, privind nereguli constatate, in urma unor verificari, in contractele de la Turceni si Rovinari, au declarat, marti, reprezentantii ANAF.

#ponta, #ponta dna, #sova dna, #turceni, #rovinari , #stiri Victor Ponta