Regionalizare. Flutur il someaza pe Ponta, pentru infiintarea regiunii Bucovina

Duminica, 15 Septembrie 2013, ora 10:30
2099 citiri
Regionalizare. Flutur il someaza pe Ponta, pentru infiintarea regiunii Bucovina

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a spus amintit ca Victor Ponta a spus, la Putna, ca este de acord cu regiunea Bucovina si i-a transmis premierului sa fereasca Dumnezeu daca nu o face.

Vorbind in cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a aratat ca Bucovina conteaza si va conta in continuare pe harta tarii.

"Nu e de ajuns sa sarbatorim Bucovina in 28 noiembrie dupa care sa folosim creionul bont cand regionalizam Romania. Creionul bont a mai fost folosit aici si nu asta vrem. Noi vrem sa se tina seama si de aceasta zona", a spus Flutur.

El le-a mai spus democrat-liberalilor ca si premierul Victor Ponta a venit la Putna unde a spus ca este de acord cu regiunea Bucovina.

"Si Ponta a venit la Putna si a spus ce a vrut sa auziti, ca si el e de acord cu regiunea Bucovina. Sa dea Dumnezeu, Victor, dar sa fereasca Dumnezeu sa nu o faci!", a transmis Flutur.

Flutur vrea regiune pentru atragerea de investitii

El a subliniat ca infiintarea regiunii Bucovina este necesara pentru dezvoltarea acestei zone, o zona unde sunt necesare investitii.

Flutur le-a spus democrat-liberalilor ca trebuie sa explice populatiei si sa aminteasca ceea ce s-a facut in acest judet.

"Sa aratam minciuna acestor oameni care ne conduc, pentru ca au castigat Romania si Suceava mintind. De ce ne-au taiat investitiile mai rau decat doctorul Ciomu?", a spus Flutur, care a aratat ca mai multe investitii importante in infrastructura rutiera, de cultura sau de sanatate au fost oprite in judetul Suceava.

El le-a mai cerut democrat-liberalilor suceveni sa se mobilizeze, sa fie uniti si sa se organizeze pentru a explica populatiei toate "minciunile" cu care USL a castigat alegerile.

Totodata, Flutur a spus ca incurajeaza generatia tanara, dar a subliniat ca el este inca "verde".

"Nu pun umbrela si capac generatiei tinere, pentru ca inseamna egoism. Asta este maturitate politica, dar, atentie, sunt verde. Eu inca sunt verde", a spus Gheorghe Flutur.

#Flutur regiunea Bucovina, #regionalizare Romania, #Ponta regiunea Bucovina , #stiri Victor Ponta