Ponta: In noiembrie vom avea cel mai frumos teatru national din Europa

Vineri, 01 August 2014, ora 15:40
1522 citiri
Ponta: In noiembrie vom avea cel mai frumos teatru national din Europa

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la finalul vizitei pe santierul de la TNB, ca in noiembrie la Bucuresti va fi cel mai frumos Teatru National din Europa.

"Am incredere in ceea ce mi-a spus domnul Caramitru ca va fi cel mai frumos Teatru National din Europa si cred ca asta este o mare mandrie pentru Bucuresti si pentru Romania. M-am asigurat ca exista toate resursele necesare pentru ca sa fie finalizate lucrarile si pentru ca pana la sfarsitul anului si partea de personal a TNB sa poata fi asigurata", a afirmat Ponta.

El a adaugat ca asteapta "cu mare bucurie ca bucurestean si ca roman" finalizarea lucrarilor "undeva in luna noiembrie".

Prim-ministrul a adaugat ca i se pare "o idee extraordinara" faptul ca TNB "nu va fi doar cladirea in care de la ora 18,00 incep sa vina oamenii si la 22,00 pleaca, ci o cladire multifunctionala".

"In acelasi timp, trebuie finalizate lucrarile de modernizare la Opera romana si constructia Operetei. Vreau spun ca ma bucur ca niste proiecte incepute in urma cu trei, doi, patru ani le putem realiza, ca, mai ales pentru generatiile noi, pentru tinerii care vor sa mearga la teatru, vor sa mearga la opera conditiile vor fi mult mai bune", a punctat Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Teatru National Bucuresti, #lucrari Teatru National, #lucrari modernizare Opera romana , #stiri Victor Ponta