Ponta: Cat timp mai ramane seful ANAF in functie

Joi, 27 Februarie 2014, ora 17:41
1292 citiri
Ponta: Cat timp mai ramane seful ANAF in functie

Seful ANAF nu va fi schimbat din functie atat timp cat va indeplini planul de incasari la buget sau il va depasi, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, aratand ca este foarte multumit de activitatea ANAF pentru luna ianuarie, deoarece incasarile au crescut cu 9%.

Miercuri, Gelu Stefan Diaconu, sustinut de PNL, a declarat ca nu va demisiona de la conducerea ANAF, deoarece un astfel de gest ar avea posibile consecinte ireparabile asupra bugetului de stat si ca elementele de natura rationala trebuie sa prevaleze, nu cele emotionale.

Intrebat, joi, de presa daca il va schimba din functie pe seful ANAF, premierul Ponta a precizat ca Diaconu va ramane la conducerea institutiei cat timp respecta planul de incasari.

"Acolo e simplu, cat timp are incasari la cat e planul de incasari sau mai mari, sunt multumit. Cat le are sub, nu mai sunt multumit si il schimbam", a spus Ponta.

El a mentionat ca, in privinta colectarilor la buget pe luna ianuarie, este foarte multumit, deoarece au crescut cu 9%.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca Diaconu va fi exclus din PNL daca nu doreste sa se conformeze deciziei de a iesi de la guvernare.

#sef anaf, #incasari buget, #conducerea ANAF , #PSD