Martin Schulz, propus la sefia Comisiei Europene de social-democratii romani

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 12:55
1152 citiri
Martin Schulz, propus la sefia Comisiei Europene de social-democratii romani

Social-democratii romani sustin candidatura lui Martin Schulz la presedintia Comisiei Europene, a anuntat luni premierul Victor Ponta, presedinte al PSD.

Cel mai probabil acest lucru va deveni oficial cu prilejul reuniunii Consiliului National al PSD, care va avea loc vineri si sambata.

"As vrea astazi sa discutam si la Consiliul National sa cerem eventual - nu avem o procedura prevazuta in Statut - la nivel european Partidul Socialistilor Europeni il va avea ca si candidat pentru functia de presedinte al Comisiei Europene pe Martin Schulz, este o persoana pe care o cunoastem foarte bine si care a fost de multe ori si in Romania, si aici, la PSD.

Si cred ca e bine pentru PSD, fiind unul din partidele cele mai puternice in acest moment, intr-o familie politica care are deja zece prim-ministri in Europa, sa avem un candidat comun pentru functia de presedinte al Comisiei Europene", a declarat presedintele PSD, in deschiderea reuniunii Biroului Permanent National al partidului.

El a vorbit si despre intalnirea Consiliului National largit de sambata.

"Si sambata dimineata, intalnirea in plen a noastra, a Consiliului National largit practic este evenimentul anual in care trebuie sa spunem foarte clar catre toti membrii nostri, catre toti militantii nostri, ce s-a facut bine in aceasta perioada, ce s-a facut rau si mai ales ce avem de facut in 2014 - inca un an important, inca un an greu.

Nu mai vin ani usori, se pare, asa incat va rog pe toti ca in aceasta saptamana sa discutam despre temele mari ale Partidului Social Democrat si ale celor care ne voteaza, in asa fel incat votantii nostri, militantii nostri, membrii nostri, aliatii nostri, adversarii nostri sa stie foarte clar ce doreste si ce-si propune PSD sa faca pentru 2014", a aratat Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Martin Schulz Comisia Europeana, #Schulz presedinte Comisia Europa, #propunere socialisti Comisia Europeana, #presedintie Comisia Europeana , #PSD