Ponta: Gazoductul Iasi-Ungheni, finalizat in decembrie. Nu a disparut nimic, sunt prostii tipice

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 11:10
1587 citiri
Ponta: Gazoductul Iasi-Ungheni, finalizat in decembrie. Nu a disparut nimic, sunt prostii tipice

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi terminat in decembrie, reafirma premierul Victor Ponta, negand ca santierul inaugurat la plecarea in Republica Moldova ar fi fost abandonat imediat dupa incheierea evenimentului.

"Astea sunt prostiile tipice, nu a disparut nimic. Este licitatie adjudecata de catre una dintre cele mai bune firme, o firma austriaca, au termen sfarsitul lui decembrie, pana atunci. Eu inteleg atacurile politice si povestile, eu va spun ca la sfarsitul lui decembrie veniti cu mine sa inauguram gazoductul", a declarat Ponta, sambata, la Constanta, arata Antena 3, citand Mediafax.

Premierul Ponta a inspectat pe 26 august punctul zero al santierului, localitatea ieseana Rediu, in fruntea unei delegatii consistente.

Sefii firmelor contractate pentru realizarea proiectului si oficialitatile locale din Iasi au asigurat un spectacol fastuos pentru vizita primului ministru, cu maldare de conducte pregatite pentru a fi bagate in pamant, zeci de utilaje gata de treaba si muncitori optimisti.

Dupa doar doua zile, presa a descoperit ca santierul aproape a disparut.

"N-am mai vazut pe nimeni sa lucreze. Cand a venit Ponta, astia s-au apucat de sudat un pic. Dupa ce-a plecat le-au taiat, le-au incarcat pe utilaj si au plecat. N-a mai venit nimeni dupa aceea. Asta e Romania!", a declarat paznicul de santier de la Rediu pentru postul Tele M.

#Victor Ponta gazoduct Iasi Ungheni, #Ponta dezminte santier gazoduct, #Ponta gazoduct finalizat decembrie , #Premier