Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Victor Ponta: Miercuri, la 12.00, avem forma finala a noului Guvern

Victor Ponta: Miercuri, la 12.00, avem forma finala a noului Guvern


Forma finala a noului Guvern va fi prezentata miercuri, la ora 12.00, noua structura urmand sa includa mai multe ministere decat in prezent, cu ministerele Economiei si Finantelor impartite in mai multe institutii si un ministru-coordonator pentru proiecte de infrastructura,a anuntat premierul Ponta

El a precizat, la RTV, ca acest ministru-coordonator va fi responsabil pentru proiectele de infrastructura de importanta nationala strategica si va lucra in cadrul Secretariatului General al Guvernului, in subordinea directa a prim-ministrului, pentru a asigura legatura directa intre institutii si ministerele avizatoare, fara sa existe un minister propriu-zis in acest sens.

Ulterior, la Realitatea TV, premierul a afirmat ca este posibil ca acest post de ministru-coordonator sa fie ocupat de Dan Sova, actual ministru pentru Relatia cu Parlamentul.

Premierul a asigurat din nou ca noua configuratie a Guvernului nu va presupune cresterea numarului de personal si de buget in structurile centrale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1330 ori