Obiectivul Guvernului Ponta: Mai multi bani pentru investitii la rectificarea din iulie

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 13:20
1182 citiri
Obiectivul Guvernului Ponta: Mai multi bani pentru investitii la rectificarea din iulie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern ca Executivul isi propune ca, in luna iulie, la rectificarea bugetara sa fie mai multi bani alocati catre investitii.

Pana atunci, prioritatea sa este bugetul, pe care si-l doreste "realist".

"Prioritatea noastra este bugetul. Domnii ministri Chitoiu si Voinea au inceput deja discutiile tehnice. In ceea ce priveste reformele structurale, trebuie sa ne stabilm un termen real, ca sa putem face toate lucrurile. Pana martea viitoare vom lua toate masurile pentru finalizarea pachetului fiscal".

Ponta a mai precizat ca, la rectificarea din luna iulie isi doreste sa existe mai mult bani pentru investitii. "Vreau sa avem intelegerea tuturor si sa facem un buget realist. Sa ne tinem de cuvant, pentru pensii, salarii si investitii publice. Cand venim la rectificare, in luna iulie, sa venim cu mai multi bani catre investitii", a spus Ponta.

Premierul a mai mentionat, in cadrul sedintei de Guvern, ca Executivul nu da inapoi, referitor la impozitul forfetar, ci isi propune sa pregateasca bine introducerea acestei taxe.

"Trebuie sa analizam toate problemele, pentru ca vrem sa vedem ce ar putea crea probleme. (...) Sa nu fie o masura care sa se intoarca impotriva noastra", a spus seful Guvernului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Guvern, #Ponta buget, #investitii buget, #Ponta impozit forfetar , #Guvern