Buget 2013: Ponta estimeaza ca va avea prima versiune pe 20 ianuarie

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 12:10
1267 citiri
Buget 2013: Ponta estimeaza ca va avea prima versiune pe 20 ianuarie

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul sedintei de Guvern de miercuri, ca spera ca pe 20 ianuarie sa aiba prima versiune a bugetului pentru 2013, iar prioritatile vor fi legate de problemele de finantare si bugetare.

Ponta a declarat ca la sfarsitul anului au loc consultari, cu comisiile de specialitate, iar in 20 ianuarie guvernul ar putea prezenta bugetul pentru anul viitor.

"In ianuarie avem acoperita cresterea cu 7,5%, din decembrie. Nu vom creste niciun buget, la nivel de cheltuieli de personal, in afara de Sanatate si Educatie. Nu dam drumul la toate baierele pungii ca ramanem cu ea goala pana la jumatatea anului. Trebuie sa fim rationali si sa stim ce putem sa facem", a declarat Ponta, in cadrul sedintei de Guvern.

Premierul a mai spus ca o mare parte din actele normative amanate de catre guvernul Boc nu isi pot produce efectele decat in momentul in care se va stabili clar bugetul. "Vorbesc si de taxa auto, de salarii si de alte lucruri, pe care Boc le-a amanat pentru 31 decembrie 2012".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget 2013, #guvern Ponta buget, #Ponta buget 2013 , #Guvern