Serviciile premium de infrumusetare, disponibile acum prin intermediul internetului

Joi, 27 Iunie 2013, ora 11:15
1857 citiri
Serviciile premium de infrumusetare, disponibile acum prin intermediul internetului

Femeile din Bucuresti pot beneficia de tratamente de infrumusetare premium odata cu lansarea oficiala a PremiumClub.ro, aceasta fiind singura platforma online care reuneste servicii premium pentru femei, exclusiv de la centrele de infrumusetare de top din Bucuresti.

Saloanele partenere ale platformei se numara printre cele mai cunoscute brand-uri din Romania din domeniul Beauty & SPA si includ servicii precum tratamente cosmetice, epilare definitiva, make up, hair, tratamente corporale - slabire, manichiura si pedichiura, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorilor acestui proiect.

Platforma isi propune sa sprijine reprezentantele sexului frumos pentru a economisi timp si energie la rezervarea pachetelor de servicii de infrumusetare, iar in plus, clientele vor primi un cadou pentru fiecare pachet achizitionat.

In plus, Premium Club ofera premii precum excursii exotice, invitatii la evenimente mondene si concerte sau vouchere de cumparaturi prin intermediul concursurilor organizate periodic.

Primul concurs, organizat cu ocazia lansarii, este disponibil pe Facebook, iar utilizatoarele pot castiga cumparaturi in valoare de 500 Euro de la brand-urile Coccinelle si Marella.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii infrumusetare premiumclub, #Serviciile premium infrumusetare, #platforma online servicii infrumusetare, #servicii femei online, #rezervare salon online , #Tratamente