Rejuvenarea faciala: Cum sa arati mai tanara fara interventii chirurgicale

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
4610 citiri
Rejuvenarea faciala: Cum sa arati mai tanara fara interventii chirurgicale

Tratamentul de rejuvenare faciala te ajuta sa arati cu pana la cinci ani mai tanara si sa ai succesul de atunci in negocieri, fara operatii estetice. Tratamentele cu IPL E-Light au rezultate vizibile dupa doar cateva saptamani, spun specialistii.

Chirurgia estetica, mastile de improspatare si cremele antirid palesc in fata tehnicii revolutionare, IPL E-Light. Aceasta stimuleaza productia de colagen, imbunatateste circulatia sanguina si te scapa de riduri, sustin expertii care te asigura ca pot da "timpul inapoi" pentru tine.

"Pretul unei sedinte este de 30 de euro si sunt necesare in jur de sase astfel de sedinte pentru a observa efectele pe care le are acest tip de tratament", a explicat Simona Zimbresteanu, reprezentant Epilpulsar, centru specializat in tratamente cu tehnologia IPL E-Light.

In plus, tratamentul functioneaza indiferent de varsta pe care o ai: pentru tinere, tenul devine sensibil mai fin si mai luminos, in timp ce pentru restul doamnelor, ridurile incep sa dispara, iar chipul capata din nou aspectul sanatos pe care il avea in urma cu cinci ani.

Practic, lumina E-Light stimuleaza colagenul atat pe fata, cat si pe decolteu sau maini, iar vasele de sange sparte sau dilatate dispar "ca prin minune".

"Tratamentul de rejuvenare faciala cu IPL E-Light nu este inca foarte cunoscut pe piata romaneasca, insa interesul pe care il arata femeile din Romania fata de propriul aspect ne face sa credem ca acesta este viitorul cosmeticii si in tara noastra", a declarat expertul in tehnici de infrumusetare.

Asadar, in cazul in care cautai o tehnica prin care sa ascunzi varsta si efectele sale naturale asupra corpului tau, rejuvenarea faciala este o solutie la indemana.

Daca te gandesti la un pachet complet, poti incerca rejuvenarea faciala impreuna cu remodelarea corporala si epilarea definitiva cu IPL E-Light, care te vor ajuta sa te simti mai tanara si mai frumoasa in pielea ta.

#rejuvenare faciala, #tratament IPL E Light, #tehnologie intinerire fata , #Tratamente