Fii in forma pentru costumul de vara!

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 00:00
1748 citiri
Fii in forma pentru costumul de vara!

Ce este mai important pentru tine, sa ai succes sau sa fii in forma? Statisticile arata ca aceste doua lucruri sunt strans legate una de alta. E limpede: chiar daca pare un moft, un trup zvelt face un costum sa arate mult mai bine si injumatateste timpul dedicat alegerii tinutei adecvate siluetei tale.

Daca pana nu de mult sportul era singura ta optiune, astazi lucrurile sunt mult mai simple si mult mai economice, ca timp.

Sportul ramane prima indicatie a medicilor, insa acesta cere timp pretios din zilele tale.

Pentru asta trebuie sa-ti reorganizei programul de munca, astfel incat sa poti ajunge de cel putin trei ori pe saptamana la sala, unde sa petreci in jurul a doua ore. Preferabil, ghidat de un antrenor personal. In plus, efortul trebuie insotit de o dieta recomandata de nutritionist. Un abonament lunar plus un antrenor personal si o dieta personalizata ar insemna o cheltuiala de aproximativ 450 de euro in fiecare luna luna.

La extrema opusa se afla liposuctia, un proces nu foarte usor de parcurs si recomandat doar in cazurile in care greutatea iti genereaza probleme de sanatate.

O varianta de mijloc, ce nu implica sume mari lunar, timp pierdut, durere sau perioade de recuperare, o reprezinta criogenarea. Practic, sistemul te ajuta sa scapi de grasimi intr-un mod extrem de "racoritor". O activitate perfecta pentru o dupa-amiaza caniculara, nu-i asa?

"Este alternativa fara taietura, durere sau perioada de recuperare a liposuctiei. Stratul de grasime este strans prin vacuum sub dispozitivul aparatului si racit la -8 grade Celsius in mai putin de un minut.

Celulele de grasime sunt distruse si sunt apoi eliminate din corp in mod natural de macrofagi, in circa trei saptamani. Tratamentul, care include si un masaj pe acea zona dureaza in jur de o ora.

Se elimina grasimea in proportie de 30% dintr-o singura sedinta. In general, tratamentul este ideal pentru femeile si barbatii care nu au timp sa meaga la sala sau nu pot tine diete drastice si poate fi aplicat pe abdomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare", spune Diana Paraschiv, specialist in estetica faciala non-invaziva la clinica Noblezza, care iti recomanda tratamentul Crio Cooltech.

Un tratament Crio costa 300 de euro si sunt indicate cel mult trei sedinte pe an, spune specialistul.

O.D.

#cum scapi de grasimi, #cum sa fii in forma , #Tratamente