Therme, insula exotica a Bucurestiului. Nu meriti un concediu in fiecare zi?

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 00:00
39879 citiri
Therme, insula exotica a Bucurestiului. Nu meriti un concediu in fiecare zi?
Foto: Therme

De saptamana aceasta, Bucurestiul este intr-adevar un punct important pe harta destinatiilor turistice de agrement din Europa.

Dincolo de forfota din Centrul Vechi, frumusetea unor obiective istorice si viata de noapte picanta, capitala Romaniei are de acum si cel mai mare complex de relaxare, wellness si entertainment bazat pe ape termale: Therme.

Proiect provocator

Complexul Therme Bucuresti plaseaza capitala Romaniei pe o harta a marilor orase europene cu traditie in folosirea apelor termale in scopuri curative si de entertainment, alaturi de Roma, Viena si Budapesta.

In cele trei sectoare special amenajate in interiorul complexului pot intra simultan 4.000 de persoane, care se pot bucura de proprietatile curative si senzatia de relaxare oferite de apa termala extrasa de la o adancime de peste 3 kilometri.

Lucrarea in sine a fost provocatoare inclusiv pentru specialistii concernului austriac A-HEAT GROUP, care au gestionat investitia de 50 de milioane de euro.

"Suntem onorati si mandri sa deschidem acest complex in Bucuresti, pentru care am angrenat toata experienta unui lider in domeniu, precum si talentul si imaginatia unei echipe extraordinare de specialisti din peste 20 de tari, sub leadership romanesc.

Asteptam publicul bucurestean sa descopere aici zeci de premiere si exclusivitati care speram sa ii relaxeze si sa ii bucure", a declarat Hubert Spegel, directorul executiv al A-HEAT GROUP.

Concept ultra-modern

Therme Bucuresti este cel mai mare centru de wellness, relaxare si distractie bazat pe ape termale din Romania construit greenfield.

In piscinele de la Therme se pot relaxa simultan 1.500 de persoane, iar de saunele centrului pot beneficia 300 de persoane in acelasi timp.

Toboganele au fost proiectate astfel incat sa asigure distractia pentru 6.500 de persoane pe ora, iar restaurantele au o capacitate totala de 700 de locuri.

De asemenea, parcarea centrului dispune de 1.800 de locuri.

In interior, gradinile acoperite redau un peisaj exotic tipic insulelor din Marile Sudului, iar programul de functionare sapte zile din sapte al centrului si preturile accesibile fac din Therme Bucuresti insula ta exotica de relaxare disponibila in fiecare zi.

Sub acoperisul retractabil te asteapta trei zone distincte rezervate diverselor tipuri de activitati: sauna, piscina panoramica, piscine cu aromaterapie si gradini exotice de interior sau piscine cu valuri si tobogane acvatice indoor.

Complexul se gaseste la 10 minute distanta de Capitala, pe raza localitatii Balotesti si acopera o suprafata de 250.000 de metri patrati, cam cat 39 de stadioane de fotbal.

#Therme Bucuresti, #complex wellnes Bucuresti, #parc acvatic termal Romania , #Tratamente naturale