Relaxeaza-te la SPA bar, vacanta asta!

Sambata, 17 August 2013, ora 00:00
2196 citiri
Relaxeaza-te la SPA bar, vacanta asta!
Foto: DOTW News

Cateva sedinte la SPA bar iti pot face vacanta mai frumoasa, iar cei de la Ritz-Carlton o stiu foarte bine. Tocmai de aceea iti pun la dispozitie un astfel de bar, daca te cazezi in hotelul lor din Dubai.

Hotelul Ritz-Carlton din Dubai a lansat recent Spa Bar Experience, care te va incanta cu siguranta daca esti in cautarea celor mai relaxante experiente.

Aici vei gasi combinatia perfecta intre experienta specialistilor in sucuri naturale si lista nesfarsita de tratamente SPA a hotelului.

Conceptul de SPA bar are, in principal, rol terapeutic, iar tu te vei putea bucura de cate un suc diferit creat de "somelierul" lor specializat in sucuri naturale, in functie de tratamentul pe care alegi sa il urmezi.

Astfel, ai de ales dintre sase tipuri de suc si sase tipuri de tratamente SPA, create pentru a completa beneficiile sucului ales. Aceste combinatii intre suc natural si tratament se impart in trei categorii: Relaxare, Revitalizare si Rejuvenare, astfel incat sa alegi ceea ce iti doresti sa simti, dupa respectivul tratament.

Foto: DOTW News

Categoria tratamentelor de relaxare include masaje faciale, masaje corporale si sucuri de sfecla, merisoare, castraveti si rozmarin. Vitamina C din aceste sucuri naturale, in combinatie cu tehnicile utilizate in tratament imbunatatesc tonusul pielii si reduc stresul.

Folosind acelasi concept, varianta de revitalizare iti da energie prin combinarea antioxidantilor naturali, precum ghimbirul si mierea, cu tratamente de recuperare.

Foto: DOTW News

Rejuvenarea presupune combinatia dintre citrice, ceaiul de pomegranate si impachetari special create pentru a te simti mai tanar dupa acest tratament.

Pentru rezervari poti trimite un e-mail la difcspa@ritzcarlton.com, iar pretul pentru o sedinta de SPA porneste de la 120 de dolari, potrivit DOTW News si include sucul natural complementar tratamentului.

#SPA bar, #Ritz Carlton SPA bar, #Ritz Carlton Dubai, #Dubai SPA bar , #Tratamente naturale