Yoga traditionala: Ce te faci daca nu simti o chakra chiar de la inceput

Marti, 17 Mai 2016, ora 11:10
3416 citiri
Yoga traditionala: Ce te faci daca nu simti o chakra chiar de la inceput
Foto: Facebook/ PURNA Yoga Academy

Yoga este o metoda de relaxare, dar poate deveni si parte a unui stil de viata care sa ne aduca fericire. Se spune ca atunci cand practici yoga, trebuie sa simti o anumita chakra. Dar ce este o chakra si ce se intampla daca nu o simti?

Chakra se refera la vartejuri in forma de cerc care, conform medicinei indiene traditionale, ar exista in corpul uman si cu ajutorul carora omul comunica cu mediul inconjurator.

De ce practica yoga iti intareste vointa si iti amplifica increderea in sine

Intrebarea care vine de la sine este cum faci sa simti o chakra. Vestea buna este ca nu trebuie sa simti chakrele de la inceput in practica yoga...nici nu ai avea cum, pentru ca esti asemeni bastinasilor din America. Ei nu au stiut ce sunt corabiile lui Columb indreptandu-se spre tarm, intrucat asa ceva nu existase inainte nici in mintea si nici in memoria lor.

O lege fireasca este ca atunci cand atentia ta se indreapta undeva, energia curge chiar spre acea directie si de acolo vei ajunge sa ...citeste mai departe despre "Yoga traditionala: Ce te faci daca nu simti o chakra chiar de la inceput" pe Ziare.com

#Cum simti o chakra, #chakra yoga, #yoga traditionala beneficii , #Stiri Viata sanatoasa